به گزارش ایرنا، حسین ایزدی روز شنبه در حاشیه افتتاحیه اولین کارگاه آموزشی سفالگری سنتی در جویبار بر لزوم آموزش و ترویج این رشته محبوب و آرامشدهنده روح و جان انسانی تاکید کرد و گفت: متاسفانه خطر فراموشی این رشته شهرستان جویبار و منطقه کلاگرمحله را تهدید میکند؛ افتتاح کارگاه آموزشی توسط یاسر فکوری هنرمند صنایعدستی را گامی مثبت در جهت احیا و پویایی رشته سفال در این منطقه عنوان کرد.
وی افزود: علاوه بر آموزش رشته سفالگری سنتی باید به مقوله آموزش در تمامی رشتههای صنایعدستی شهرستان جویبار توجه شود.
ایزدی، ترویج و آموزش هنرهای سنتی و صنایعدستی را مهم دانست و گفت: اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران از هرگونه هنرهای صنایعدستی با آغوشی گرم استقبال میکند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران افزود: در بدو تاسیس این اداره در جویبار تعداد هنرمندان حدودا ۳۴ نفر بوده که ما توانستیم در سالهای ۱۴۰۲ و هفت ماهه اول سال۱۴۰۳ آنها را افزایش داده و تعداد هنرمندان و صنعتگران صنایعدستی را به ۱۲۱ نفر در این شهرستان برسانیم.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران از سفالگری سنتی، سفال سرامیک، منبت، معرق، چرم سنتی، لاکتراشی، خراطی، گلیم و قلاببافی به عنوان رشتههای فعال صنایعدستی در این شهرستان یاد کرد.
نظر شما