نمایش «علیمردان» درباره عواقب تامین همه خواسته‌های فرزندان است

تهران- ایرنا- کارگردان «علیمردان» از آثار راه یافته به بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران بیان کرد: پیام نمایش این است که خانواده با تامین بی چون و چرای همه خواسته‌های فرزند خود، مانعی برای ایده‌پردازی و فعالیت خلاقانه او خواهند شد.

زهرا ایزانلو کارگردان نمایش علیمردان که چهارشنبه ۱۶ آبان در بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران اجرا شد، در گفت‌وگو با خبرنگار تئاتر ایرنا، درباره قصه این اثر نمایشی و مخاطبان هدفش بیان کرد: از ابتدا تصمیم‌مان این بود مخاطب نمایش علیمردان هم کودکان و هم نوجوانان باشند؛ البته تم (مضمون) نمایش به گروه مخاطبان نوجوان نزدیک‌تر است.

وی افزود: ماجرای این نمایش درباره مردی به نام عباسقلی است که برای پولدار شدن با دختری ثروتمند ازدواج می‌کند که صاحب فرزند نمی‌شود. بعد از درمان این دو بچه‌دار می‌شوند و فرزندشان به شدت خودخواه و خودشیفته بار می‌آید و این روحیات او باعث می‌شود اهالی محل و اطرافیان به ستوه بیایند. این بچه در محیط مدرسه نیز همکلاسی‌های خود را آزار می‌دهد و پدرش از طریق معلم مدرسه متوجه رفتارهای نادرست او می‌شود و به دنبال تربیتش برمی‌آید. در نهایت پدر او موفق می‌شود رفتارهایش را اصلاح کند.

نمایش «علیمردان» درباره عواقب تامین همه خواسته‌های فرزندان است
زهرا ایزانلو کارگردان نمایش علیمردان

ایزانلو درباره پیام و مفاهیم این اثر نمایشی بیان کرد: نمایش علیمردان شاید این پیام را دارد که صرف تامین نیازهای مالی کودک و نوجوان در روزگار ما اهمیت ندارد، بلکه بچه ها باید خود برای رسیدن به خواسته‌هایشان تلاش کنند. همین ماجرا انرژی آن‌ها را در زندگی مضاعف و هدفشان را بزرگ‌تر می‌کند. در غیر این صورت خانواده با تامین بی چون و چرای همه خواسته‌های فرزند خود مانعی برای ایده‌پردازی و فعالیت خلاقانه او خواهد بود.

ایزانلو درباره برگزاری همزمان جشنواره تئاتر استان تهران با جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان و پرداختن به تئاتر شهرستان‌های حومه پایتخت عنوان کرد: واقعیت این است که چند شاخه بودن و تعدد بخش‌های جشنواره تئاتر کودک و نوجوان تهران انگیزه من را برای حضور در این رویداد زیاد کرد. چراکه در شهرستان‌ها بعضا نمایش‌هایی تولید می‌شود که شاید نتوانند به بخش مسابقه راه یابند؛ اما در بخش‌های دیگر بیشتر دیده خواهند شد و لحاظ کردن بخش‌های متعدد امکان حضور گروه‌های تئاتری بیشتری را فراهم می‌کند. خوشحالم از اینکه تئاتر شهرستان به این واسطه بیشتر دیده می‌شود. امسال شهر ما؛ شهریار آثار زیادی در جشنواره دارد و گروه های متعددی امکان فعالیت پیدا کرده‌اند.

این کارگردان ادامه داد: ما در شهریار اجرای عموم داشتیم که دو شب گذشته خاتمه یافت و با توجه به موزیکال و شاد بودن نمایش بازخورد خوبی از مخاطبان گرفتیم و جمعیت زیادی به تماشای کار نشستند. می‌توانم بگویم ۵۰ درصد مخاطبان کودک و نوجوان بودند و و هدف ما که این گروه بودند به نوعی محقق شد.

بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران ۱۶ تا ۲۳ آبان در حوزه هنری، مجموعه تئاتر محراب و پردیس تئاتر تهران برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha