حسینعلی رمرودی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اجرای سامانههای نوین آبیاری موجب کاهش مصرف آب و صرفه جویی در منابع آبی سیستان و بلوچستان خواهد شد بنابراین توجه خاص به این بخش و افزایش اعتبارات این طرح بویژه در این استان که محدودیت های منابع آبی بسیاری دارد از ضروریات بخش کشاورزی است که در این راستا با تجهیز این اراضی صرفه جویی ۲۷۴ میلیون متر مکعب آب در بخش کشاورزی شد.
وی بیان کرد: همچنین از ابتدای امسال با سرمایهگذاری بیش از ۲۲۱ میلیارد ریال، ۶۷۶ هکتار از اراضی زراعی و باغی کشاورزان سیستان و بلوچستان به سامانههای نوین آبیاری تجهیز شدند.
مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: شهرستانهای خاش، تفتان و میرجاوه به ترتیب بیشترین سطوح اجرا شده را به خود اختصاص دادهاند.
به گزارش ایرنا، سیستان و بلوچستان جزو استانهای کم بارش و از نظر منابع آبی در محدویت قرار داردکه بکارگیری سیستمهای نوین آبیاری ضرورت بخش کشاورزی این استان است.هماینک مجموع اراضی کشاورزی و باغی این استان ۲۲۸ هزار و ۴۵۱ هکتار شامل ۱۳۵ هزار و ۷۴۱ هکتار زراعی و ۹۲ هزار و ۷۱۰ هکتار باغی است.
سیستان و بلوچستان به دلیل شرایط خاص آب و هوایی در تولید برخی محصولات کشاورزی در کشور خاص است به طوری که رتبه نخست تولید محصولات خارج از فصل کشور با ۴۲۵ هزار تن از سطح ۱۷ هزار هکتار زمین را دارد و نقش بسزایی در تنظیم بازار و ایجاد درآمد برای کشاورزان ایفا میکند.
نظر شما