بهرامعلی میرزایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: روزهای اخیر پرونده عرضه خارج از شبکه داروی دامی به ارزش ۵۳۰ میلیون ریال در شعبه چهارم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان ساری رسیدگی شد.
وی افزود: شعبه با توجه به بررسی پرونده و استعلام از دامپزشکی استان، تخلف انتسابی را محرز و علاوه بر عرضه کالا در شبکه، مدیرعامل شرکت را به پرداخت یک میلیارد و ۱۳ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
رئیس شعبه چهارم بدوی تعزیرات حکومتی گفت: این گزارش را بازرسان سازمان دامپزشکی برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
برخورد قانونی با متخلفان عرضه خارج از شبکه داروی دام و طیور از این حیث دارای اهمیت است که پیشتر مدیرکل دامپزشکی مازندران با اظهار این که نظارت و پایش دامپزشکی استان نشان داده که تا کنون هیچ موردی از سه بیماری آنفلوآنزای حاد پرندگان، نیوکاسل و برونشیت (تنگی نفس) مشاهده نشده و وضعیت تحت کنترل است، درعین حال گفت:خطر بروز این بیماری ها در جابجایی طیور بومی محتمل است.
حمزه آقاپور کاظمی به انجام بیش از ۶ هزار مورد پایش انواع بیماری های دام و طیور طی سال جاری اشاره کرد و توضیح داد: از آن جایی که فعالیت کشاورزی به خصوص پرورش دام وطیور بومی ماهیت روستاییان است، اما با توجه به افزایش استقبال خانواده ها به پرورش انبوه انواع ماکیان به خصوص اردک، خطر بروز بیماری ها را دوچندان می کند.
وی با اظهار این که طبق گزارش های رسمی بعضی از استان های همجوار مازندران با برخی از بیماری های طیور مواجه هستند، تصریح کرد: هر گونه وارد کردن انبوه جوجه های محلی به استان و یا جابجایی ها با مجوز حمل از ادارات مربوطه به خصوص دامپزشکی باشد.
مدیر کل دامپزشکی مازندران خاطر نشان کرد: این موضوع با هماهنگی ماموران راهور در محورهای مواصلاتی استان انجام شده است و در صورت بروز تخلف علاوه بر توقیف خودرو، راننده نیز به تعزیرات معرفی می شود.
آقاپور کاظمی به وجود قرنطینه در محور سوادکوه مازندران اشاره کرد و گفت :بررسی ها نشان می دهد که بسیاری از جوجه اردک های صنعتی و نیمه صنعتی از استان های دیگر وارد استان می شود که باید بیش از پیش نظارت صورت بگیرد.
وی مهمترین دغدغه اصلی امروز دامپزشکی مازندران را پرورش انبوه اردک در شالیزارهای استان که خطر بیماری آنفلوآنزای حاد پرندگان را دوچندان می کند، عنوان کرد.
مدیرکل دامپزشکی مازندران اظهار کرد: ابتلا سریع این بیماری به مرغان بومی و خانگی وجود دارد، اگرچه در این ارتباط نیز اطلاع رسانی خوبی به مرغداران بومی روستایی صورت گرفته تا در صورت مشاهده تلفات مشکوک با نیروهای دامپزشکی همکاری برای نمونه گیری و پایش لازم را داشته باشند.
نظر شما