حاشیه‌های صحن علنی شورای شهر شیراز؛ قهر مدیران و ترک جلسه و تذکر به شهردار

شیراز-ایرنا- یکصد و هفتاد و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز که با حضور ۱۲ عضو شورا برگزار شد با حاشیه‌ها و حتی ترک صحن علنی از سوی برخی مدیران شهری همراه بود.

به گزارش ایرنا، یکصد و هفتاد و چهارمین جلسه علنی ششمین دوره شورای اسلامی شهر شیراز با سخنرانی غلامحسن اسکندری عضو شورای شهر شیراز با حاشیه‌هایی همراه شد.

این عضو شورای شهر شیراز در این جلسه گفت: مردم حق دارند بدانند پول شهرداری که از جیب آن‌ها به صورت مستقیم و غیرمستقیم پرداخت می‌شود، در کجا و به چه صورت هزینه می‌شود.

غلامحسن اسکندری افزود: آمادگی دارم مناظره زنده با شهردار شیراز در صدا و سیما در مورد موضوع هزینه ها و استخدام ها در شهرداری برگزار کنم ، از ۵ ماه پیش به کرات در خصوص حوزه منابع انسانی شهرداری، میزان حقوق‌های دریافتی، مشاورین و کسانی که به نحوی به شهرداری مأمور به خدمت شده‌اند سؤالاتی را مطرح کردم، اما در نهایت پاسخی که دریافت کردم به این معنا بود که این موضوع به شما ربطی ندارد و بعد از آن تخریب من در فضای مجازی و رسانه‌ای آغاز شد.

اسکندری خطاب به اعضای شورا گفت: در فرهنگ لغت مردم شیراز واژه‌ای به نام عار وجود دارد. اگر عار داشته باشیم باید حداقل به ما بر بخورد و نگذاریم با پول مردم شهر در رسانه‌ها و فضای مجازی به نماینده شهر توهین شود.

این عضو شورا ادامه داد: می‌گویند از دستگاهای بالادستی استعلام کرده‌ایم و گفته‌اند نباید اطلاعات شخصی افراد در اختیار شخص حتی عضو شورا قرار گیرد، این در حالی است که مکاتبات من با شهرداری موجود است و آن را به طرق مختلف منتشر کرده‌ام شهرداری پاسخ دهد در کجای این مکاتبات در خواست اطلاعات شخصی صورت گرفته است.

وی با تأکید بر این که بدیهی‌ترین وظیفه عضو شورا نظارت است، گفت: به عنوان یک بچه جنوب شهر آنقدر معرفت، ادب و شعور دارم که بدانم کجا حرف بزنم وکجا حرف نزنم و چگونه از حق مردم دفاع کنم و در این مسیر از کسی هم نمی‌ترسم.

اسکندری بیان کرد: اطلاعات خانوادگی پرسنل شهرداری به چه درد من می‌خورد و کجا قرار است آن را افشا کنم در مکاتبات با شهردار نیز صراحتأ اعلام کرده‌ام لیست حقوق بگیران شهرداری را به شورا اطلاع دهید.

وی با بیان این که برای انجام نظارت دقیق احتیاج به داده‌های موثق داریم گفت: وقتی به کارگیری نیروهای بخش کارگری و خصوصی در پست‌های مدیریتی ممنوع شده و ما در روند سرکشی به سازمان‌ها دیده‌ایم به این ممنوعیت توجه نشده است آیا نباید سؤال کرد؟

اسکندری ادامه داد: پیرامون برخی اقدامات مدیریتی در حوزه فرهنگی شهرداری چند هفته پیش از شهردار سؤال کردم که رسانه‌ها یک خط از سخنان من را منتشر نکردند، اما به صورت یک طرفه و با پول مردم شهر که از شهرداری بذل و بخشش شده سخنانی که پاسخ سوال من بود را نوشتند.

وی افزود: شهردار شیراز پاسخ دهد که ۶ نفری که در اوایل دهه ۹۰ حق امضاء از آنها گرفته شد امروز در چه پست‌هایی حضور دارند و لیست افرادی که در قالب شهرداری الکترونیک وارد شهرداری شیراز شده‌اند چه کسانی هستند.

اسکندری گفت: پیرامون طرح سؤالات صورت گرفته گفته شده من به دنبال شماره تلفن پرسنل شهرداری برای ارتباط‌گیری در زمان انتخابات هستم.

او گفت: شهردار شیراز نباید در جایگاه هیات رئیسه بنشیند و جایش در صندلی های پایین است.

این عضو شورای شهر شیراز با نشان دادن تیتر نخست یک نشریه محلی که در آن به «بگم بگم عضو شورا» اشاره شده بود، این تیتر را علیه خود دانست و گفت: این مطلب با اقدام شهرداری با پول مردم علیه من کار شده است.

رییس شورای شهر شیراز در ادامه و پس از سخنرانی اسکندری با بیان این که شورا مسئول تیترهای رسانه‌ها نیست گفت: براساس اعتراض اسکندری، عضو شورا مبنی بر توهین شهردار در جلسه قبل، صحبت‌های شهرداری را مورد بازبینی قرار دادیم، اما توهینی ندیدیم.

سید ابراهیم حسینی افزود: طرفدار تیتر روزنامه مورد اشاره نیستیم و اعضای شورا می‌توانند در نامه‌ای به هیات رییسه تقاضای طرح شکایت در مراجع صالحه کنند.

وی اضافه کرد: امروز در فضای مجازی و غیرمجازی به من رییس شورا توهین‌های زیادی می‌شود، به نظر من باید از کنار این حرف‌ها گذشت، زیرا این روش‌ها فایده‌ای ندارد.

مدیران شهری صحن شورا را ترک کردند

پس از سخنان رییس شورا اکثر معاونین شهردار و مدیران و رؤسای سازمان‌های شهرداری شیراز صحن علنی را به نشانه اعتراض ترک کردند.

شهردار شیراز هم در پاسخ به سخنان اسکندری گفت: برای تک تک سخنانتان جواب مفصل دارم، اما فقط یک نکته را به شما می‌گویم، من اصلأ نمی‌خواستم شهردار شوم و در پی اصرار شهروندان و بعضی مدیران این سمت را پذیرفتم.

محمد حسن اسدی افزود: امروز روزی نیست که شهردار کلان شهری به من زنگ بزند و راهکاری نخواهد، ادعایی هم ندارم؛ برای هر انتصابی حداقل از سه مرجع استعلام می‌شود لذا انتصابات با هر روش و شیوه‌ای نیست.

شهردار شیراز گفت: در خصوص ارتباط مالی شهرداری با رسانه‌ها نیز، پولی که پرداخت می‌شود به اندازه کرایه اسنپ خبرنگار و عکاس آن رسانه هم نیست.

احترام متقابل ؛ به جان هم افتادن تداعی نشود

محمدرضا هاجری، عضو دیگر شورا نیز در ادامه بر این که باید عزت و احترام متقابل اعضای شورا با شهردار حفظ شود تاکید کرد.

رضا محمدیان عضو دیگر شورا هم گفت: مواردی که اسکندری،عضو شورا مطرح کرد باید در جلسات خصوصی مطرح شود تا این گونه تداعی نشود که شورا و شهرداری به جان یکدیگر افتاده اند.

وی افزود: عده‌ای تلاش دارند تا با ایجاد چالش میان شورا و شهرداری خودمان را با خودمان مشغول کنند.

محمدیان خطاب به اسکندری گفت: به این موضوع دقت داشته باشید که در برخی از محافل خصوصی سیاسی که موفقیت‌های شهرداری را دیده‌اند پروژه عبور از اسدی استارت خورده و شما را نیز به نوعی در این زمینه تحریک می‌کنند.

اسکندری نیز خطاب به هاجری گفت:‌ ای کاش این غیرتی که نسبت به شهرداری دارید هفته گذشته به من عضو شورا داشتید تا حداقل احساس نکنم تنها هستم.

دستور کار شورای شهر

در یکصد و هفتاد و چهارمین جلسه علنی ششمین دوره شورای اسلامی شهر شیراز ۵ دستور جلسه با حضور ۱۲ عضو شورا بررسی و در نهایت ۲ دستورکار به تصویب رسید.

در یکصد و هفتاد و چهارمین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز طرح کمیته محرومیت زدایی شورا، درخصوص اعلام نماینده شورا جهت شرکت در هیأت امنا مدارس ماندگار با حضور ۱۱ نفر اعضای شورا بررسی و سیده مریم حسینی به عنوان نماینده شورا جهت شرکت در هیأت امناء مدارس ماندگارانتخاب شدند.

در ادامه صحن شورا لایحه دو فوریتی شهرداری شیراز در خصوص آیین نامه پیوست نگاری اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز بررسی با حضور ۱۱ نفر اعضای شورا بررسی و ضمن تصویب دو فوریت لایحه مذکور به تصویب رسید.

بر اساس ماده واحده این لایحه آیین نامه پیوست نگاری اجتماعی و فرهنگی شهرداری شیراز به شرح پیوست ممهور به مهر شورای اسلامی شهر شیراز به تصویب رسید و شهرداری مکلف است گزارش اقدامات انجام شده را هر سه ماه یکبار به شورا ارائه کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha