ولی الله زمانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاظر حدود یک هزار و ۵۷۰ واحد نانوایی بربری، سنکگ، لواش و تافتان در سطح استان زنجان مشغول به پخت نان هستند.
وی اظهار داشت: از منظر پدافند غیرعامل و مدیریت بحران در وضعیت اضطراری، واحدهای نانوایی دوگانه سوز و سیار وارد چرخه تولید نان در سطح استان زنجان میشوند.
زمانی تصریح کرد: با توجه به تعدیل و کاهش برق کاخانجات آردسازی و اهمیت و حساسیت لازم در تولید آرد و نان، جداسازی فیدر برق برخی از کارخانجات آردسازی انجام شد.
زمانی ادامه داد: دستگاه دیزل ژنراتور با توان KVA ۳۵۰ به منظور جلوگیری از قطعی برق و پشتیبانی و تامین برق اضطراری جهت ذخیره سازی و تامین گندم مورد نیاز استان، وارد چرخه پدافند غیرعامل سیلوی غدیر زنجان شده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: با برنامه ریزی لازم گندم خریداری شده از کشاورزان در محل کارخانجات آردسازی و سیلوهای بخش دولتی و خصوصی به صورت پراکنده در سطح استان با رعایت موارد حفاظتی و کنترلی برای ذخیره سازی و تامین گندم مورد نیاز در طول سال ذخیره و نگهداری میشود.
وی بیان کرد: بازدیدهای مستمر در راستای صحت سنجی و راستی آزمایی و استقرار موتور برق، مشعل و مخازن سوخت و آب در واحدهای دوگانه سوز و سیار جهت استفاده در وضعیت های اضطراری و بحرانی انجام می شود.
نظر شما