به گزارش ایرنا مشکل ساختمانهای عمومی و اداری شهرستانهای غربی استان کرمانشاه در حدی زیاد است که ۸۵ درصد ادارات شهرستان ثلاث باباجانی در خانه های اجاره ای یا کانکس فعالیت دارند.
ثلاث باباجانی به دلایل مختلف کم برخوردارترین شهرستان استان کرمانشاه است و زلزله ۷ سال پیش نیز باعث تشدید این موضوع شده بطوریکه این خطه از اورامانات را به نوعی از مدار توسعه خارج کرده است.
اکنون بیمارستان ثلاث باباجانی در چند کانکس فعال است، ۳۰ مدرسه هم کانکسی است و شماری از مردم منطقه نیز در اتاقکهای کوچک فلزی زندگی میکنند به عبارت دیگر این منطقه نه شبیه شهر است و نه شبیه روستا.
مطابق آنچه که مسوولان استانی و محلی میگویند با روند قطره چکانی اعتبارات مشکلی از مردم ثلاث باباجانی حل نمیشود و این شهرستان نیازمند ردیف مستقل بودجه ملی است.
ثلاث باباجانی در حدود ۱۴۵ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه افزون بر ۳۶ هزار نفر جمعیت دارد و دارای سه بخش مرکزی، ازگله و زمکان با ۲۰۹ روستا است که ۱۶۷ روستای آن دارای سکنه است.
این شهرستان به سبب سکونت سه طایفه مهم باباجانی، قبادی و ولدبیگی، نام ثلاث گرفت و ظاهراً به علت اهمیت بیشتر طایفه باباجانی و نیز حکومت رییس این طایفه بر منطقه به ثلاث باباجانی معروف شده است.
زلزله ۲۱ آبان ۱۳۹۶ به قدرت ۷.۳ ریشتر در استان کرمانشاه ۶۲۰ کشته و بیش از ۱۲ هزار مجروح برجای گذاشت.
آخرین وضعیت شهرستان ثلاث باباجانی اعم از بیمارستان کانکسی، ساختمان های تخریبی و بازسازی نشده، اماکن عمومی نیمه تمام، جاده نامناسب و نظایر آن در صفحه عکس ایرنا یا لینک ثلاث باباجانی، هفت سال پس از زلزله قابل دیدن است.
نظر شما