به گزارش گروه علمی ایرنا از ستاد ارتباطات و ترویج بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص)، رویداد رونمایی از سردیس برگزیدگان پنجمین دور جایزه مصطفی (ص)، همزمان با روز جهانی علم در خدمت توسعه (۲۰ آبان) با مجموعه ای از رویدادهای علمی برای علاقه مندان به علم و فناوری همراه بود.
جشن علم، رویدادی علمی است که با گردهمایی دانشمندان، دانشجویان و دانش آموزان و اعضای زیست بوم علم و فناوری همراه است و حول محور معرفی دستاوردهای شاخص لبه علم به ویژه دستاوردهای برگزیدگان جایزه مصطفی (ص) با زبان ساده برگزار می شود. دومین جشن علم میزبان اساتید و دانشجویانی از دزفول، قزوین، اصفهان، تهران، البرز، تبریز، مازندران و زنجان بود.
در پایان جشن یک روزه علم علاوه بر رونمایی از نشریه انگلیسی زبان رصدخانه، مهمانان و مسئولان با حضور در بوستان دانشمندان پارک فناوری پردیس از سردیس های برگزیدگان پنجمین دوره جایزه مصطفی(ص) رونمایی کردند. در این بخش از برنامه با حضور اوموت باشار، رایزن آموزشی سفارت جمهوری ترکیه در ایران از سردیس پروفسور مورات اویسال، دانشمند برجسته ترکیه ای که برای فناوری ارتباطات بیسیم نوری برگزیده پنجمین دوره جایزه مصطفی (ص) شده بود رونمایی شد.
همچنین سردیس پروفسور احمد حسن، دانشمند برجسته مصری و چهره پیشتاز حوزه کاوش مخازن نرم افزاری در جهان رونمایی شد. او که برای همین دستاورد، برگزیده جایزه مصطفی(ص) در سال ۲۰۲۳ شده بود، استاد دانشگاه کویینز در کانادا است. احمد حسن، نخستین دانشمند معاصر مصری است که از سردیس او در ایران رونمایی می شود.
در پایان جشن، علاوه بر این دو دانشمند از سردیس پروفسور امید فرخزاد، پروفسور سامیا خوری و پروفسور احمد فوزی اسماعیل نیز رونمایی شد.
به گزارش ایرنا، جایزه مصطفی (ص) به عنوان یک جایزه دوسالانه برای تقدیر از دانشمندان مسلمان پیش از این در سالهای ۱۳۹۴، ۱۳۹۶، ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ در تهران و ۱۴۰۲ در اصفهان برگزار شد. این جایزه در پنج دوره برگزاری ۱۹ دانشمند مسلمان از کشورهای مختلف را برگزیده شناخت و از آنها تجلیل کرد.
پنجمین آیین اعطای جایزه مصطفی (ص) همراه با برنامه های جانبی و نشست های علمی مهرماه ۱۴۰۲ در اصفهان برگزار شد. همزمان با این آیین، مراسم و نشستهای علمی مختلفی از ششم تا دوازدهم مهر برپا شد که به طور کلی هفته جایزه مصطفی (ص) را تشکیل داد.
نظر شما