غلامرضا شفیق روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اکنون روزانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار لیتر سوخت دوم در نیروگاه شیروان ذخیره سازی می شود و تاکنون مخازن این واحد صنعتی ۱۸ میلیون لیتر سوخت دوم ذخیره سازی کرده اند.
وی افزود: ظرفیت مخازن نیروگاه شیروان برای ذخیره سوخت دوم ۷۰ میلیون لیتر است.
شفیق ادامه داد: واحد فولاد اسفراین نیز که ظرفیت ذخیره سازی ۹ هزار لیتر سوخت دوم را دارد تاکنون ذخیره سازی آن به ۲ میلیون لیتر رسیده است.
وی گفت: پتروشیمی خراسان واقع در شهرستان بجنورد نیز تاکنون یک میلیون و ۳۶۰ هزار لیتر ذخیره سازی کرده است که ظرفیت ذخیره سازی یک میلیون و ۴۰۰ هزار لیتر سوخت دوم را دارد.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی افزود: کارخانه سیمان در بجنورد نیز ۲۲ میلیون لیتر ظرفیت ذخیره سازی سوخت دوم در مخازن خود دارد و تاکنون ۱۸ میلیون و ۷۰۰ هزار لیتر ذخیره سازی کرده، همچنین شرکت آلومینای ایران در شهرستان جاجرم نیز ظرفیت ذخیره سازی ۱۶ میلیون لیتر سوخت دوم دارد که ۱۴ میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر ذخیره سازی شده است.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی تصریح کرد: کارخانه قند شیروان هم سه میلیون لیتر ظرفیت در مخازن ذخیره سازی سوخت دوم دارد که ۲ میلیون و ۳۸۰ هزار لیتر ذخیره سازی شده است.
وی با بیان اینکه باید تلاش شود تا میزان ذخیره سازی سوخت دوم به حد قابل قبول برسد، گفت: مشکل محدودیت مصرف گاز و برق باید جدی گرفته شده و پیش بینی های لازم برای مدیریت بحران در این زمینه مورد توجه باشد.
براساس این گزارش، خراسان شمالی واقع در شرق و شمال شرق کشور، در زمستان سال گذشته با وجود افت فشار شدید گاز، با قطع گاز بخش خانگی مواجه نشد.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و حدود ۱۰۰ درصد جمعیت روستایی استان تحت پوشش گاز طبیعی قرار دارند.
نظر شما