داود فهیم راد روز سه شنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: طرح های آموزشی و ترویجی معاونت پیشگیری از اولویت های کاری این اداره در سال جاری بوده و معتقدیم اجرایی کردن این طرح ها نقش در بالا بردن سطح آگاهی مردم و در نتیجه کاهش آسیب های اجتماعی برای خانواده ها نقش بهسزایی دارد.
وی افزود: این طرح ها توسط مراکز مثبت زندگی برگزار می شود که با استفاده از مشاوران و روانشناسان متخصص و آگاه، نکات مورد نظر را برای دانش آموزان عنوان و تشریح می کنند.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان ملارد با توضیح اینکه این طرح آموزشی فعلا برای دانش آموزان دختر مقاطع تحصیلی متوسطه درحال برگزاری است، اظهار داشت: استقبال خوبی از سوی دانش آموزان از این کارگاه صورت گرفته که این موضوع نشان دهنده علاقمندی نسل جدید برای بالا بردن سطح اطلاعات خود و در ادامه کسب شناخت لازم از آسیبهای اجتماعی چون معلولیت و تبعات بعدی آن در زندگی افراد است.
فهیم راد ادامه داد: امسال اولین جلسه کارگروه مهارت های زندگی ویژه معلولان شنوایی نیز با حضور افراد دارای معلولیت کم شنوایی و ناشنوایی برگزار شد.
رئیس بهزیستی شهرستان ملارد با تاکید بر لزوم توانمندسازی معلولان خاطرنشان کرد: افراد دارای معلولیت با آموزش و گذراندن دوره های خاص می توانند حضور فعال در جامعه داشته باشند.
این مسئول اضافه کرد: طرح های اجرایی تخصصی فرصتی است تا مجریان که غالبا مراکز مثبت هستند با برگزاری دوره های مختلف و حضور مدرسان حاذق نسبت به آگاه سازی افراد دارای معلولیت اقدام و شرایطی را فراهم کنند که این افراد با بالا بردن اعتماد به نفس و شناسایی توانمندی های خود در جامعه به استقلال برسند.
وی یادآور شد: آموزش مهارت خودآگاهی، تعریف خودآگاهی، شناسایی نقاط ضعف و قوت، شناسایی علایق و استعدادها از موضوعات مورد آموزش در این کارگاه است.
شهرستان ملارد با ۳۹۰ هزار نفر جمعیت در غرب استان تهران واقع است.
نظر شما