رضا صفرچی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در راستای وظایف ذاتی سازمان دامپزشکی کشور و بازدیدهای صورت گرفته توسط کارشناسان این اداره از واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران های بین راهی و سطح شهر، ۴۰۰ کیلوگرم از انواع گوشت که به صورت غیر بهداشتی نگهداری و عرضه می شد، جمع آوری و به منظور تهیه پودر گوشت به صنایع تبدیلی منتقل شد.
وی به عموم شهروندان توصیه کرد: در زمان خرید فرآوردههای خام دامی مهمترین مساله، خرید از مراکز مجاز تحت نظارت اداره دامپزشکی و همچنین توجه به تاریخ تولید و انقضای محصول است که شهروندان در زمان خرید باید به آن توجه داشته باشند.
به گفته این مسوول، مردم گوشت مورد نیاز خود را فقط از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کرده و در هنگام خرید گوشت قرمز به مهر دامپزشکی و برچسب الصاقی روی لاشه که نشان دهنده نوع دام، جنسیت، تاریخ تولید و انقضا گوشت توجه کنند.
رییس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک خاطرنشان کرد: به منظور ارتقای سطح بهداشتی محصولات عرضه شده، شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در این زمینه از طریق سامانه اطلاع رسانی دامپزشکی ۱۵۱۲ ، مراتب را به این اداره اطلاع رسانی کنند.
گفتنی است، آبیک به مرکزیت شهری به همین نام در شرق استان قزوین قرار دارد.
نظر شما