اسماعیل عبداللهوند روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در این عملیات ۵۰ هکتار از اراضی ملی روستای «حاجیآباد» بوکان جهت احداث شهرک صنعتی به شرکت شهرکهای صنعتی و ۱۳ هکتار جهت احداث نیروگاه خورشیدی پس از سیر مراحل قانونی به کارخانه سیمان کاوان بوکان واگذار شد.
وی اضافه کرد: پس از اجرای طرح نیروگاه خورشیدی علاوه بر تامین برق کارخانه سیمان و جلوگیری از قطعی های ممتد که در فصل تابستان و زمان تولید، کارخانه سیمان را با مشکل روبرو می کند، بخشی از برق سبز تولیدی به شبکه سراسری برق متصل خواهد شد.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بوکان گفت: طرح نیروگاه خورشیدی تامین برق کارخانه سیمان، با سرمایه گذاری بیش از چهار هزار میلیارد ریال در حاشیه این کارخانه احداث می شود و با احداث آن برق سبز تولیدی جایگزین برق سراسری و سایر سوخت های آلوده این کارخانه می شود.
وی اظهار کرد: فعالیتهای ترویجی و نشست های متعدد اداره منابع طبیعی و آبخیزداری با اهالی معترض و تعامل سازنده با ساکنین روستا مشکلات پیش روی این واگذاری ها را حل کرد و به چرخه کارافرینی و کاهش بیکاری کمک می کند.
عبدالله وند با قدردانی از دستگاههای نظامی و انتظامی به ویژه دستگاه قضایی این شهرستان گفت: امیدواریم با مشارکت همه آحاد جامعه و نهادهای دولتی از عرصههای ملی بیش از پیش با مشارکت مردم حفاظت و صیانت کنیم.وی اضافه کرد: تلفن ۱۵۰۴ یگان حفاظت در این شهرستان به صورت شبانهروزی آماده دریافت گزارشهای مردمی جهت جلوگیری از تخریب و تصرف اراضی ملی توسط سودجویان و متصرفان است.
به گزارش ایرنا، بوکان دارای ۱۳۲ هزار هکتار مرتع است که ۱۰۰ هکتار آن مراتع درجه یک با پوشش مناسب و مابقی مراتع درجه ۲ با پوشش متوسط و مراتع درجه سه با پوشش ضعیف است.
شهرستان بوکان در جنوب آذربایجانغربی واقع شده و در این شهرستان ۳۰۰ هکتار جنگل متراکم و کم تراکم در مناطق کوهستانی این شهرستان منطقه ایل گورک و در محدوده روستاهای زراندول، موسی و سارده کویستان وجود دارد.
نظر شما