«سید حمید حسینی» امروز (چهارشنبه) در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: باید به جای سرمایه گذاری در احداث نیروگاه های حرارتی، برای ساخت نیروگاه های تجدیدپذیر سرمایه گذاری انجام شود.
وی ادامهداد: رفتن به سمت توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر بهترین اقدامی است که برای کاهش و رفع ناترازی برق می توان انجام داد.
سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفت، گاز و پتروشیمی خاطرنشانکرد: گرچه هزینه سرمایه گذاری هر کیلووات انرژی های تجدیدپذیر گران تر از حرارتی است، اما به خاطر حفظ محیط زیست باید به این سمت رفت.
حسینی گفت: همچنین به لحاظ صرفه اقتصادی، رفتن به سمت توسعه انرژی های تجدیدپذیر مقرون به صرفه است.
وی ادامهداد: ضروری است در توسعه انرژی های تجدیدپذیر توجه بیشتری انجام شود.
به گزارش ایرنا، بهتازگی رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی گفت: دولت تلاش دارد با هدف کاهش ناترازی انرژی، ساخت ۲۰ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر را با جذب سرمایه گذاری خارجی عملیاتی کند.
«مهدی غضنفری» در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: در هیات عامل صندوق توسعه ملی اعطای ۷.۵ میلیارد دلار تسهیلات به نیروگاه های حرارتی، فسیلی و سیکل ترکیبی مصصوب شد.
وی ادامهداد: همچنین مصوب شد تا ۵.۵ میلیارد دلار تسهیلات به نیروگاه های تجدیدپذیر بهویژه نیروگاههای خورشیدی داده شود که بخشی از این پروژه ها مشخص شده است.
رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی خاطرنشانکرد: بهجز مسیر تامین مالی از طریق صندوق توسعه ملی برای توسعه تجدیدپذیرها، از مسیر تامین مالی خارجی هم دولت در حال تلاش است.
غضنفری گفت: بر این اساس، ساخت ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در گام نخست و ۱۰ هزار مگاوات دیگر در گام بعدی در دستور کار قرار خواهد گرفت.
وی اضافهکرد: این ۲۰ هزار مگاوات، غیر از طرح هایی است که صندوق در حال پشتیبانی مالی آنهاست.
نظر شما