به گزارش خبرنگار ایرنا معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی در این آیین گفت: پرستاران از ارکان اصلی درمان هستند و کادرمان به همراه پرستاران مدافعان راستین سلامت در جامعه هستند.
سید محمدرضا طالبی افزود: پرستاران وظیفهشناس ایران اسلامی با الگو گرفتن از این بانوی صبر و استقامت، اولین پرستار سرزمین کربلا و قیام عاشورا تابلویی از ایثار، فداکاری، صبر و دلسوزی را در برهههای مختلف به نمایش میگذارند.
وی ضمن نکوداشت یاد و خاطره شهدای عرصه سلامت، بیان کرد: پزشکان و پرستاران زیادی در دوران کرونا، دوران دفاع مقدس، مدافعان حرم برای رسیدگی به مردم جان خود را از دست دادند که قدردان زحمات آنها هستیم و یادشان همیشه جاودانه است.
طالبی با بیان اینکه حضرت زینب(س) پرستار واقعی واقعه عاشورا بودند، بیان کرد: دشمنان و یزدیان به دنبال بودند که واقعیت واقعه عاشورا را به انحراف بکشانند که حضرت زینب(س) علاوه بر اینکه پرستار واقعی واقعه عاشورا بودند، با افشاگری عالمانه خویش پرده از چهره نااهلان و حیله گران حکومت زمانش برداشتند واهداف قیام پیشوای سوم شیعیان را نحو احسن به گوش جهانیان رساند.
وی با اشاره به مشکلات پرستاران و کادر درمان عنوان کرد: استاندار خراسان جنوبی پیگیرهای ویژه ای برای احقاق حقوق کادر درمان و پرستاران داشتند و دولت سیزدهم و چهاردهم هم توجه خاصی روی این موضوعات دارند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی اظهار کرد: کار پرستاری کار سختی است اما ایمان بالا، مسئولیت پذیری، ارتباط خوب و موثر با بیماران، همدلی و مهربانی، سلامت جسم و روان، نظم و انضباط کاری و وجدان کاری از شاخصههای اصلی پرستاران استان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی بیرجند هم با بیان اینکه پاسداشت سلامت و حفظ جان انسان ها، توفیقی الهی است گفت: کارکنان نظام سلامت و جامعه پرستاری، شبانه روزی برای ارائه خدمت به مردم و بیماران مشغول ارائه خدمت هستند و این را باید توفیقی از سوی خدا دانست.
سید محمد موسوی میرزائی با اشاره به آخرین وضعیت مطالبات پرسنلی، وصول طلب دانشگاه از بیمه ها و رایزنی های دانشگاه در این خصوص افزود: افزایش مبلغ تعرفه پرستاری در سال ۱۴۰۳ و مبلغ اضافه کاری از اتفاقات خوب و رضایت بخش بود.
وی گفت: واریز منابع مالی بخش درمان سازمان تامین اجتماعی (موسوم به ۹ بیست و هفتم) از این پس بهجای صندوق تامین اجتماعی به خزانه دولت اتفاق است که با حمایت دولت و تصویب هیات وزیران ابلاغ شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به پایش حوزه مالی و بودجه دانشگاه توسط تیم ارزیاب وزارت بهداشت که چندی پیش انجام شد اظهار کرد: سرپرست این تیم انظباط مالی و وضعیت پشتیبانی دانشگاه را قابل تحسین دانست.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز با بیان اینکه ۳۰ درصد کارکنان نظام سلامت و ۶۰ درصد کادر بیمارستانی را پرستاران تشکیل می دهند گفت: در خراسان جنوبی ۲ هزار و ۲۰۰ نفر پرستار مشغول به فعالیت هستند که حدود یک سوم این آمار کمبود نیرو داریم.
حسین نصرآبادی به ۱۰۰ هزار ساعت اضافه کاری همکاران پرستاری اشاره کرد و ادامه داد: به دلیل کمبود نیرو، پرستاران با وجود شیفتهای سخت، باز هم همکاری دارند.
وی یادآور شد: سالیانه حدود ۲ هزار نفر از کادر پرستاری مهاجرت میکنند که این آمار با فارغ التحصیلان حدود ۲۰ دانشکده پرستاری کشور برابری میکند.
عبدالحکیم قاسمی رئیس نظام پرستاری بیرجند و شهرستان های تابعه نیز در این همایش با اشاره به سیاست های کلی سلامت که از سوی مقام معظم رهبری به سران قوای سه گانه ابلاغ شده است، به بیان اهم خواستهها و مطالبات پرستاران پرداخت.
وی نبود انگیزه را از دلایل مهاجرت پرستاران جوان عنوان کرد و یادآور شد: ایجاد جاذبه برای نگهداشت نیروی انسانی پرستاری ضرورت دارد.
پخش کلیپ های متعدد و اجرای موسیقی از دیگر برنامه های این مراسم بود و در پایان از پرستاران برگزیده کشوری و استانی تجلیل شد.
نظر شما