به گزارش خبرنگار ایرنا، اصغر جهانگیر روز پنجشنبه در نشست شورای تامین شهرستان رباط کریم اظهار داشت: تلاش رئیس قوه قضاییه در این دوره و سفرهای جدید استانی این است که سفرها ازجنبه تشریفاتی خارج و به سمت عملیاتی و کاربردی پیش رود و هیئت هایی قبل از سفر اصلی گزارش مشکلات را جمع آوری و دسته بندی می کنند و با حضور نمایندگان ریاست قوه قضائیه در استان و شهرستان های مربوطه مشکلات پیگیری و بررسی می شود که به ارتقای وضعیت شهرستان و در نهایت استان کمک می کند.
وی افزود:شهرستان های حاشیه استان تهران از جمله رباط کریم از امکانات کمتری نسبت به اعتبارات کشور بهره مند هستند، امیدواریم این سفر ها و تلاش مضاعف برای رسیدن به برابری نسبی و کم کردن فاصله ها تا شرایط مطلوب اثرگزار باشد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه عنوان کرد: تعامل و مشارکت امروزه در دنیا بسیار مورد توجه قرار گرفته است و باید فرهنگ تعامل و مشارکت در بین تمامی دستگاه ها ایجاد و تقویت شود تا موجب کاهش پرونده های کم اهمیت در دادگستری شود.
جهانگیر تاکید کرد: سالانه وجود ۷۰۰ هزار پرونده نزاع در محاکم، نشان دهنده این است که فرهنگ گفتوگو را نهادینه نشده است لذا اولین کار برای برون رفت از مشکلات در کنار اعتبارات و زیرساختها این است که باید نهضت فرهنگ تعامل و مشارکت را رایج کنیم و رسانهها و بزرگان مذهبی تلاش کنند تا امکان گفتوگو در بین افراد جامعه بالا برود تا از ورود پروندههای بی اهمیت به محاکم و دستگاه قضا جلوگیری شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه عنوان کرد: اگر مردم بیاموزند خودشان پرونده را حل و فصل کنند، فرصتهای زیادی را در دسترس نیروی انتظامی و دستگاه قضایی برای رسیدگی به پروندههای مهم میدهند و این کمک به خود مردم و دوم کمک به حاکمیت است.
جهانگیر با اشاره به رتبه نخست دادگستری رباط کریم در رسیدگی الکترونیکی به پروندهها در میان دیگر شهرستانها دیگر استان تهران تاکید کرد: یکی از موارد کمک کننده استفاده درست از فناوری هاست چراکه شفافیت ایجاد میکند و خطاها را به حداقل میرساند و کمبود نیروی انسانی را جبران میکند.
وی افزود: موضوع فضای فیزیکی کم دادگستری رباط کریم را حتما انتقال میدهیم تا اعتبار ویژه برای ساختمان دادگستری و کمبود نیروی انسانی اختصاص داده شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه عنوان کرد: محیط زیست بسیار مهم است و در سلامت و بهداشت محیط مردم مهم است چراکه زمینههای بروز مشکلات و پروندههای قضایی را ایجاد میکند که حتما باید به آن پرداخته شود، لذا پیگیر قانون هوای پاک از اصناف و هوای این شهرستان خواهیم بود.
وی افزود: ۲۰۰ هکتار در محدوده رباط کریم دچار تغییر کاربری شده است.سازمانهای متولی بحث تغییر کاربری باید نظارت کنند تا این اتفاق نیفتد و نباید منتظر باشند تا این کار انجام شود، اگر مسئولیت مان را در زمان مقرر انجام ندهیم باید دادستان و رئیس دادگستری پیگیری کنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه عنوان کرد: حوزه تقسیماتی فرودگاه باید به رباط کریم برگردد تا سهم ۵ درصد از فروش بلیطهای هواپیما به شهرستان اختصاص یابد که این موضوع نیز پیگیری میشود.
جهانگیر گفت: در مورد ناترازی آب و برق اگر پیشنهادی وجود دارد ارائه کنید تا از وزارت نیرو و دستگاههای مختلف پیگیری شود.
همچنین فرماندار رباط کریم در این نشست اظهار داشت: تعامل مطلوب و بالایی بین دستگاه قضایی و اجرایی شهرستان وجود دارد که در حوزه مبارزه با فساد دستگاه های اداری موجب رضایتمندی مطلوبی در بین مردم شده است.
وی افزود: عواید حاصل از دریافت عوارض و ارزش افزوده شهرستان رباط کریم به استان تهران می رود و برای ارتقای زیرساخت ها و امکانات شهرستان خرج نمی شود که این مهم مشکلات بزرگی برای منطقه به وجود آورده است.
امید احمدی با بیان اینکه در شهرستان نیروگاه و ظرفیتهای صنعتی بالایی داریم که نیاز به زیرساختهای مناسب حمل و نقل دارد، گفت: یک هزار و ۳۲۰ واحد پروانه دار صنعتی داریم و ۵ هزار تن محصولات کشاورزی در این شهرستاتن تولید میشود که باید نسبت به تجهیز کلانتری، احداث جادههای مناسب و تامین روشنایی این واحدها اقدام کنیم.
جلسه شورای تامین شهرستان رباط کریم با حضور اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران، ابوالفضل نیکوکار معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران، طهماسبی رئیس دادگستری شهرستان رباط کریم و امامجمعه و مسئولان انتظامی و اجرایی این شهرستان برگزار شد.
نظر شما