به گزارش خبرنگار ایرنا، دبیر علمی کنگره ملی بنیادهای نوین رواندرمانی پنجشنبه با بیان اینکه در مجموع ۹۵ مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شد، گفت: از این تعداد ۵۵ مقاله در قالب سخنرانی و پوستر پذیرفته شد.
داوود معنویپور با بیان اینکه هدف اصلی این رویداد علمی بحث نظری مبتنی بر فرهنگ ایرانی اسلامی در حوزه رواندرمانی است، افزود: شیوههای رواندرمانی همچون سایر حوزههای علمی یک سیر تحولی را طی میکند که به سمت اقتصادی کردن فرآیند رواندرمانی میرود.
وی ادامه داد: مفهوم بازدهی و اثربخشی رویکردهای جدید و نوین مطرح کنونی در جهان، کاهش رنجها و دردهای مردم است.
استقبال چهرههای علمی برای شرکت در کنگره
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: کنگره ملی بنیادهای نظری روان درمانی توسط گروه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار با همکاری معاونت پژوهشی واحد از ماهها قبل پیگیری، راهاندازی و اجرا شد.
طاهره چالدره با اشاره به محورهای برگزاری این کنگره افزود: مقالههای متعددی به دبیرخانه این کنگره ارسال شد و استقبال مناسبی از این رویداد علمی به عمل آمد و امروز شاهد تلاشهای دانشجویان برای مشارکت در اجرای این کنگره هستیم.
رد صلاحیت ۱۶ مقاله علمی
همچنین مدیرگروه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار درباره نحوه اجرا و برنامهریزی کنگره گفت: مقالههای ارسالی به دبیرخانه کنگره در سه کمیته علمی بررسی و ۱۶ مقاله پذیرش برای ارایه در این کنگره رد صلاحیت شد.
اکبر محمدی با بیان اینکه تعدادی از مقالههای ارسالی به عنوان پوستر پذیرفته شد، افزود: ارایه پوستری برخی مقالهها به دلیل نداشتن صلاحیت علمی آنان نیست، بلکه به دلیل محدودیت در زمان برگزاری این کنگره برخی مقالهها به عنوان پوستر در مجلات علمی و پژوهشی دانشگاه واحد گرمسار چاپ شد.
تقویت ذهنیت بزرگسال بالغ و ارتقای ذهنیت کودک شاد
استاد برجسته روانشناسی واحد علوم و تحقیقات نیز در حاشیه این کنگره درباره مقاله خود که به سخنرانی ارایه شد، به خبرنگار ایرنا گفت: مشکلاتی که بر اساس رفتار، هیجان، پاسخ بدنی و افکار درگیر میشود در این مقاله تشریح شده است.
جواد خلعتبری افزود: رویکرد ذهنیت والد ناکارآمد که با درگیریهای شناختی و ذهنیت کودک آسیبپذیر به عنوان درگیریهای هیجانی و ذهنیتهای مقابله ناکارآمد که همان درگیریهای رفتاری است در این مقاله دنبال شده است.
وی هدف این مقاله را ارتقای ذهنیتهای ناکارآمد کودک شاد افراد و تقویت ذهنیت بزرگسال بالغ تقویت عنوان کرد.
نظر شما