به گزارش جمعه شب ایرنا، بصل در گفت وگو با شبکه المیادین افزود: بیش از ۴۰۰ روز است که نوار غزه با یک نسل کشی و قتل عام واقعی روبرو است.
وی اضافه کرد: اگر امکانات مورد نیاز امداد و نجات داشتیم میتوانستیم جان هزاران نفر را از مرگ نجات دهیم.
بصل گفت: نشانهها و اثرات ناشی از گرسنگی و قحطی در بیشتر کودکان مشاهده میشود زیرا غذای مناسب قابل دسترس نیست.
وی تصریح کرد: شهر غزه از سوی صهیوینستها هدف سیاست گرسنگی دادن و قحطی قرار دارد و اشغالگران از ورود غذا، سبزی و میوه و گازمایع جلوگیری میکنند.
به گزارش ایرنا، سخنگوی سازمان امداد و نجات غزه پیش تر نیز در اظهاراتی اعلام کرده بود در حالی که بمباران گسترده شمال نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی ادامه دارد شمار زیادی از اهالی این منطقه تحت محاصره، به دلیل کمبود مواد غذایی و بر اثر گرسنگی شدید جان خود را از دست میدهند.
بصل در این باره گفت: خارج کردن زخمیها و آسیب دیدگان حملات رژیم اشغالگر از زیر آوار در شمال نوار غزه با دشواری زیادی مواجه است و به دلیل دشوار بودن امدادرسانی، زخمیها جان خود را از دست میدهند.
سخنگوی سازمان امداد و نجات غزه افزود: آنچه درباره آواره کردن اهالی رفح روی داد، در جبالیا و مناطق شمال نوار غزه نیز تکرار میشود.
با گذشت بیش از ۱۳ ماه از عملیات طوفان الاقصی و اسارت شماری از صهیونیستها به دست مقاومت فلسطین در نوار غزه، این رژیم با وجود تجاوز گسترده به این منطقه نه تنها نتوانسته است اسرای مذکور را آزاد کند، بلکه شمار زیادی از آنها در حملات هوایی و توپخانهای این رژیم به مناطق مختلف نوار غزه کشته شدهاند.
مخالفت بنیامین نتانیاهو با آتش بس در نوار غزه، امکان دستیابی به توافق برای آزادی اسرای صهیونیست در مقابل آزادی اسرای فلسطینی از زندانهای این رژیم را سلب کرده و این امر باعث اعتراض گسترده خانوادههای این اسرا در سرزمینهای اشغالی شده است.
در حالی که خانوادههای اسرای صهیونیست خواستار توافق با حماس برای آزادی آنها هستند، نتانیاهو که از محاکمه به اتهام فساد پس از پایان جنگ اطمینان دارد بر سر هرگونه توافقی در این باره مانع تراشی میکند و چند دوره مذاکره در این باره در قطر و مصر را به شکست کشانده است.
نظر شما