معارف قرآن و اهل بیت(ع) وارد سبک زندگی مردم شود

قم - ایرنا - رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اهمیت قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه گفت: مرحله اول، توجه به متن و ترجمه این کتب شریف، مرحله دوم تدبر در آنها و مرحله نهایی ورود این معارف به زندگی و استفاده به عنوان یک نوع سبک زندگی است.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم؛ آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری روز یکشنبه در دیدار مدیرکل اوقاف استان قم ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، اقدامات این سازمان درجهت برگزاری مسابقات قرآن و عترت را دلگرم کننده توصیف و نسبت به تداوم این برنامه در شهر قم اظهار امیدواری کرد.

وی با اشاره به گزارشهای ارائه شده در خصوص برگزاری مسابقات سراسری معارف قرآن کریم، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه عنوان کرد: شهر قم باتوجه به حضور افراد و شخصیت‌های شاخص، فضای مناسبی برای برگزاری چنین مسابقاتی است و اینگونه برنامه‌ها به فضای معنوی کشور و انس بیشتر با قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه نیز کمک شایانی می‌کند.

نائب رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به لزوم پیشرفت در این مسیر گفت: می‌توانید فهرست موضوعی مناسبی تهیه کنید که همپوشانی میان این سه منبع؛ قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه داشته باشد به این معنا که مثلاً موضوع توحید در قرآن و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه به صورت مشترک استخراج شده و مورد بررسی و کار تحقیقاتی قرار گیرد.

وی افزود: کار پژوهشی و تحقیقاتی بر مشترکات میان این سه کتاب شریف باعث پیشرفت شرکت کنندگان حاضر در مسابقه شده و آنها را در مورد موضوعات صاحب نظر و ایده می‌کند.

امام جمعه قم خاطرنشان کرد: فعالیت درخصوص مشترکات موجود در این سه کتاب زمینه‌ای را نیز فراهم می‌کند که کارهای انجام شده چاپ شده و در عرصه عمومی ارائه شوند.

وی با تأکید بر اهمیت این موضوع برای اقشار مختلف افزود: هم افزایی در مورد مشترکات برای تمام اقشار جامعه مخصوصاً اهل علم و طلاب مفید فایده بوده و در انتقال معارف، تبلیغ و منبر به آنها کمک کرده و کار ارزشمندی خواهد بود.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به نقش حوزه علمیه گفت: در این مسیر مشارکت حوزه علمیه را نیز در نظر داشته باشید که حوزه در این مسیر می‌تواند کمک بسزایی انجام دهد.

وی گفت: موضوع دیگر، سطح بندی افراد شرکت کننده در مسابقات است، به این صورت که جوانان، نوجوانان، به تفکیک سنین مختلف، رسته‌های مختلف شغلی با مدرک‌های متفاوت را سطح بندی کرده و هرسال یک گواهی و یک سطح جدید به افراد اعطا شود که باعث افزایش دانش قرآن و معارفی آنها می‌گردد.

شایان ذکر است در ابتدای این دیدار مدیر کل اوقاف استان قم، گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در این سازمان ارائه داد.

حجت الاسلام عباس اسکندری، گفت: یکی از کارهایی که فقط در شهر قم به مدت ۲ سال انجام شده است، برگزاری مسابقات سراسری معارف قرآن کریم، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه بوده که علاوه بر استقبال خوب مردم از اقشار مختلف، بازخوردهای خوبی از جامعه نیز دریافت کرده‌ایم.

وی افزود: یکی از امتیازات این مسابقه برگزاری آن به صورت حضوری بوده و در انتها نیز گواهی و هدایایی به افراد اعطا می شود که علیرغم تمام مشکلات، اما باتوجه به اهمیت بحث قرآن و عترت این مسابقه همچنان در قم به صورت کشوری برگزار خواهد شد که انتظار می‌رود مسئولین نیز همراهی لازم را داشته باشند.

معارف قرآن و اهل بیت(ع) وارد سبک زندگی مردم شود

محروم بودن زیبنده استان کهگیلویه و بویراحمد نیست

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم همچنین در دیدار نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و هیات همراه، با اشاره به وجود ثروت‌های خدادادی فراوان در کشور عنوان کرد: باوجود ثروت ملی که در کشور داریم، محروم بودن زیبنده برخی استان‌ها، ازجمله استان کهگیلویه و بویر احمد نیست.

حسینی بوشهری گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد جزء استان‌های عشایرنشین با مردمی دیندار، پاک و خالص است که این موارد اهمیت این استان را دوچندان می‌کند.

نائب رئیس مجلس خبرگان رهبری افزود: کشور بعضاً با مشکلاتی از جمله جنگ تحمیلی و تحریم‌ها دست و پنجه نرم کرده است ولی مشکل دیگر برخی بی‌برنامگی‌ها است که بر تشدید برخی مشکلات مردم دامن زده است.

وی ادامه داد: دستگاه‌های مسوول باید تلاش کنند تا مشکلات مردم را حل کرده و موانع را برطرف کنند و خود باعث ایجاد مانع جدید نشوند.

امام جمعه قم با اشاره به مشکلات و موانع موجود در استان بیان داشت: استفاده نکردن از نیروهای بومی و ورود نیروهای غیرمتخصص و غیرآشنا به فرهنگ منطقه باعث ایجاد تنش‌ها و مشکلات عدیده‌ای می‌شود که سزوار است مورد توجه قرار بگیرد.

حسینی بوشهری خاطرنشان کرد: باتوجه به سابقه دینداری که مردم این منطقه دارند، ورود فرهنگ‌های بیگانه و جدید به این منطقه باعث ایجاد تقابل با فرهنگ‌های منطقه می‌شود که در این زمینه نیز باید دقت لازم را داشت و وظیفه طلاب در این عرصه نیز سنگین‌تر خواهد بود.

وی با اشاره به آمار خوب طلاب این منطقه گفت: باتوجه به اینکه این استان طلاب بسیار خوبی دارد، اگر در زمینه اعزام مبلغ بومی به استان سازماندهی و مدیریتی انجام شود تأثیرگذاری مناسبی خواهد داشت.

وی استفاده از ظرفیت نمایندگان مجلس شورای اسلامی و موقوفات را به عنوان راه‌حل مشکلات این منطقه عنوان کرد.

در ابتدای این دیدار حجت الاسلام و المسلمین سیدنصیر حسینی، نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن ارائه گزارشی از این استان، بر توجه به این منطقه تأکید کرد.

امام جمعه یاسوج با اشاره محرومیت استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: شرایط سخت جامعه و آسیب‌های اجتماعی که در استان وجود دارد نیز یکی دیگر از مشکلات است که باید با همراهی مسوولان این مشکلات برطرف شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha