شاهین آذری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای سالجاری تا پایان مهر هفت هزار و ۹۱۵ بازرسی از واحدهای صنفی استان انجام و طی آن برای ۲ هزار و ۴۴۴ واحد پرونده تخلف تشکیل و برای صدور حکم به اداره تعزیرات حکومتی ارسال شد.
وی ادامه داد: ارزش پروندههای تخلف کشف شده توسط بازرسان اداره کل صنعت، معدن و تجارت اصفهان در مدت یاد شده ۱۵ هزار و ۷۵۳ میلیارد ریال بود و همه آنها برای رسیدگی در اختیار مراجع قانونی ذیصلاح قرار گرفت.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت اصفهان اظهار داشت: از ابتدای سال تا پایان مهر، یک هزار و ۲۹۷ بازرسی از واحدهای خدماتی، پنج هزار و ۶۰ بازرسی از واحدهای خُردهفروش،۴۵۰ بازرسی از واحدهای عمدهفروش، یک بازرسی از سردخانه، ۱۱۱ بازرسی از انبارها، ۱۳ بازرسی از شرکت های واردکننده، ۷۴۷ بازرسی از واحدهای تولیدی صنفی و ۲۳۶ بازرسی از واحدهای تولیدی صنعتی انجام شد.
وی اضافه کرد: ۴۸۳ فقره پرونده برای واحدهای خدماتی، یک هزار و ۵۷۹ فقره برای واحدهای خُردهفروش، ۶۵ فقره برای واحدهای عمده فروش، یک فقره برای سردخانهها، ۲۴ فقره برای انبارها، ۲۵۳ فقره برای واحدهای تولیدی صنفی و ۳۹ فقره هم برای واحدهای تولیدی صنعتی استان تشکیل شده است.
آذری با اشاره به اینکه از ابتدای سالجاری تا پایان مهر، ۱۸۴ تخلف صنفی در حوزه آرد و نان در استان کشف شده است، اظهار داشت: در این زمینه ۱۵۷ پرونده تشکیل و برای صدور حکم به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
وی ارزش این تخلفات را بیش از ۲ میلیارد و ۳۳ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: این پروندهها در جریان انجام ۵۱۸ بازرسی از نانواییهای استان تشکیل شد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت اصفهان، این تخلفات را شامل گرانفروشی، کمفروشی و فروش خارج از شبکه عنوان و خاطرنشان کرد: مردم استان در صورت مشاهده گرانفروشی، کمفروشی، احتکار، درج نکردن قیمت، امتناع از عرضه و کالای قاچاق میتوانند با تلفن ۱۲۴ تماس یا بصورت حضوری به این واحد در محل اداره کل صمت استان مراجعه و شکایت خود را ثبت کنند.
به گزارش ایرنا، بیش از ۲۲۵ هزار واحد صنفی و حدود ۵۶۰ اتحادیه در سراسر استان اصفهان مشغول فعالیت هستند.
استان اصفهان با بیش از پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، صنعتیترین استان کشور بشمار میرود.
نظر شما