رویکرد تعاملی بسیار مثبت دولت، حل مشکلات کشور را نوید می‌دهد

تهران - ایرنا - نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، رویکرد تعاملی مسعود پزشکیان را «بسیار مثبت» خواند و این شیوه و روش دولت در مدیریت اجرایی را نویدی برای حل مشکلات کشور عنوان کرد.

عباس مقتدایی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا، از ارزیابی از سیاست ها، برنامه و اقدامات دولت چهاردهم در حوزه داخلی و خارجی با شعار وفاق ملی، گفت: استفاده از ظرفیت همه نخبگان و متخصصان کشور از طیف ها و گرایش های مختلف سیاسی، تقویت دیپلماسی با همسایگان، حضور در مجامع بین المللی و همفکری با مجلس در مسائل مختلف را می توان از جمله دلایل کارنامه موفق دولت در ۱۰۰ روز گذشته دانست.

این نماینده مجلس درباره اقدامات مهم دولت چهاردهم در ۱۰۰ روز اخیر،گفت: چند موضوع برجسته در مدت محدودی که مسعود پزشکیان سکان اداره امور کشور را در دست داشته، رخ داده است که از آن جمله می‌توان به تقویت دیپلماسی با همسایگان، حضور موثر و هدفمند در مجامع بین المللی و اثرگذاری رئیس جمهور در مراودات ۲ و چند جانبه بین المللی اشاره کرد.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: تعامل خوب و سازنده رئیس جمهور و دولت چهاردهم با مجلس شورای اسلامی به عنوان یک نهاد اثرگذار و زیربنایی کشور که جایگاه ویژه‌ای در قانون اساسی دارد، آنقدر برجسته است که امروز نمایندگان مجلس اذعان دارند روابط و همراهی رئیس جمهور با مجلس بیش از هر زمان دیگری ارتقاء یافته و آقای دکتر پزشکیان در این مدت همواره در دسترس بوده اند تا نمایندگان دیدگاه‌های خود را درخصوص مسائل مهم کشور به ایشان منتقل کنند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، تعامل سازنده دولت با نمایندگان در تعیین استانداران را دیگر رویکرد مثبت دولت برشمرد و گفت: عمده انتخاب استانداران برای استان‌های کشور در یک فرآیند همفکری و تعاملی ارزشمند میان مجلس، دولت، مجمع نمایندگان هر استان و وزارت کشور تعیین شده اند.

وی اضافه کرد: این روش یک رویکرد تعاملی بسیار مثبت برای حل مشکلات کشور را نوید می‌دهد و از این جهت دولت کارنامه موفقی در این بخش داشته است.

مقتدایی با بیان اینکه دولت چهاردهم توانسته در مدت محدود ۱۰۰ روز اخیر، جلسات بالادستی اثربخشی را با صاحبنظران، کارشناسان و متخصصان حوزه های مختلف برگزار کند، یادآور شد: این شرایط به نحوی بود که فعالیت شوراهای تصمیم گیرنده کشور افزایش یافت یا رشد چشمگیری کردند. به عنوان نمونه، برگزاری جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی، شوراهای مرتبط با فضای مجازی، شوراهای عالی مرتبط با موضوع مسکن، بازنشستگان، کارگری که در سطح وزرا، معاون اول رئیس جمهور یا شخص رئیس جمهور اداره می‌شوند، همگی روند قابل قبول و مطلوبی را طی کرده‌اند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه دولت در آغاز فعالیت خود گام‌های اولیه را به خوبی برداشته است، تصریح کرد: به رغم اقدامات ارزشمند دولت در ۱۰۰ روز گذشته، اما باید اذعان کرد که سطح انتظارات مردم بالاتر رفته و ضروری است دولت چهاردهم برای حل مشکلات ریشه دار کشور با سطح بالاتری از توان و انرژی فعالیت کند.

وی خاطرنشان کرد: برغم اقدامات خوبی که در زمینه ترمیم حقوق پرستاران، پرداخت مطالبات گندمکاران و ورود جدی به موضوع جبران ناترازی انرژی و ممانعت از موضوع مازوت سوزی در نیروگاه ها با هدف حفظ سلامت مردم و کمک به کاهش آلودگی هوا صورت گرفته است، جامعه رفع مشکلات در عرصه‌هایی نظیر اشتغال، مسکن، کاهش تورم، افزایش حقوق و دستمزدها، رسیدگی به طبقات محروم و کم برخوردار، افزایش سطح کیفی بهداشت و درمان کشور، رسیدگی به قشرهای مختلف نظیر فرهنگیان، کشاورزان، پرستاران، کارگران، بازنشستگان، فعالان عرصه حمل و نقل و سایربخش های کشور را مطالبه دارند و رئیس جمهور و اعضای هیات دولت وارث کمبودهایی از گذشته هستند که باید به سرعت نسبت به رفع آنها اقدام کرد.

به گزارش ایرنا، ۳۱ مردادماه امسال در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، نمایندگان به تمام ۱۹ وزیر پیشنهادی دولت چهاردهم رای اعتماد دادند تا این دولت با همه ظرفیت و توان به صورت رسمی کار خود را آغاز کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha