به گزارش ایرنا، سردار علیمحمد اکبری فعالیت نظامی خود را در جریان جنگ تحمیلی عراق علیه ایران آغاز کرد و مراتب فرماندهی را در تیپ ۴۴ قمربنیهاشم (ع) طی کرد و پس از آن نیز در جبهه مقاومت و دفاع از حرمآلالله حضور پیدا کرد و سالها نیز در کنار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در دفع فتنه داعش مجاهدت کرد.
فرمانده سپاه چهارمحال و بختیاری در این رویداد که به صورت غافلگیرانه مورد تقدیر قرار گرفت عنوان کرد: قهرمانان واقعی ما شهدا هستند و من این تجلیل را در خود نمیبینم و دوست داشتم شهید شوم تا تمثالم ماندگار شود.
سردار علیمحمد اکبری افزود: با این کار مسئولیت من سنگینتر شد و باید همگان تلاش کنیم تا در راه و مسیر شهدا گام برداریم.
وی در ادامه با اشاره به شهدای سالهای دفاع مقدس تصریح کرد: شهدای دانشآموز با ۲۶ هزار شهید بیشترین سهم را در این رابطه به خود اختصاص دادند که الگوهای شایستهای برای دانشآموزان نسلهای حاضر هستند.
فرمانده سپاه قمر بنیهاشم(ع) چهارمحال و بختیاری با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس به ویژه شهید ظفر خالدی، کمسنترین شهید کشور در جنگ تحمیلی اظهار داشت: این استان ۵۷۵ شهید دانشآموز تقدیم نظام اسلامی کرده است که امید میرود تفکر بسیجی بیش از پیش در بین نسلهای جوان و نوجوان نهادینه شود.
اکبری امنیت امروز کشور را مرهون خون شهدا دانست و گفت: رزمندگان غیور کشور نه تنها در سالهای دفاع مقدس بلکه در مقابله با تهدید داعش نیز حماسههای بسیاری را خلق کردند و امنیت و آرامش امروز خود را مرهون خون پاک آنها هستیم.
وی با اشاره به رهنمودها و توصیههای رهبر معظم انقلاب مبنی بر تقویت روحیه ایثار و شهادت در کشور افزود: دشمن تلاش کرد تا با شکلدهی داعش با ایران مقابله و تاریخ کشور و ارزشهای ما را تحریف کند اما ولایتمداری و روحیه ایثار و شهادتطلبی رزمندگان کشور که بسیاری از آنها از استان ما بودند و به درجه رفیع شهادت نیز نائل شدند اجازه عملیاتی شدن چنین نقشه شومی را به دشمن نداد.
روحیه شهادتطلبی در کشور برگرفته از مکتب حسینی است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری نیز در این آیین اظهار داشت: فرهنگ و روحیه شهادتطلبی مردم کشور که نظیر آن را در سالهای دفاع مقدس و پس از آن در جبهه مقاومت شاهد هستیم برگرفته از آموزههای مکتب حسینی است.
پیام احمدی افزود: فرهنگ عمیق و غنی مکتب حسینی و نهضت عاشورایی تاکنون توانسته بلاها و فتنههایی که متوجه کشور بوده را به خوبی دفع کند و بیشک برای مقابله با هجوم فرهنگ بیگانه باید این فرهنگ غنی را بیش از پیش تقویت کنیم.
وی جهاد تبیین و نهضت روایت را ۲ راهکار مهم برای نهادینهسازی فرهنگ دینی در کشور عنوان کرد و گفت: این مهم به برکت تلاش و کوشش نویسندگان در حال انجام است و ما حجم بالایی از منابع را در اختیار داریم و به واسطه نهضت ترجمه محتواهای بومی خود را در دسترس جهانی قرار دادهایم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با گرامیداشت سالروز نامه سردار شهید قاسم سلیمانی به رهبر معظم انقلاب و اعلام پایان سیطره جهنمی داعش بر کره زمین، یادآور شد: کمک به جبهه مقاومت موضوعی است که میتواند ما را در امتحان الهی پیروز و سربلند نگه دارد.
به گزارش ایرنا، در این نشست همزمان با سراسر کشور که به صورت پخش زنده انجام گرفت از تقریظهای رهبر معظم انقلاب اسلامی بر سه کتاب "هواتو دارم"، "مجید بربری" و "بیست سال و سه روز" رونمایی شد و سه تن از بانوان این استان به معرفی این سه کتاب پرداختند.
کتاب "هواتو دارم" روایت زندگی شهید مدافع حرم مرتضی عبداللهی است که در ۳۰۴ صفحه به قلم محمدرسول ملاحسنی نوشته و توسط انتشارات شهید کاظمی چاپ و منتشر شده است.
"مجید بربری" روایتگر زندگی شهید مجید قربانخانی است که به حُرّ مدافعان حرم شهرت یافته و در ۱۵۲ صفحه به قلم کبری خدابخش دهقی نوشته و توسط نشر دارخوین چاپ و منتشر شده است.
"بیست سال و سه روز" نیز زندگی شهید مدافع حرم سیدمصطفی موسوی را روایت میکند که در ۲۱۶ صفحه به قلم سمانه خاکبازان نوشته و توسط انتشارات روایت فتح چاپ و منتشر شده است.
نظر شما