۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۵:۴۶
کد خبرنگار: 2201
کد خبر: 85666627
T T
۴ نفر

برچسب‌ها

معاون استاندار: سهم پتروشیمی خوزستان به استان بازگردد

دزفول-ایرنا- معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان با بیان اینکه مالیات و ارزش افزوده یکهزار و ۵۰۰ شرکت پتروشیمی خوزستان در تهران پرداخت می‌شود، گفت: سهم خوزستان باید برگردد زیرا سرمایه موتور محرکه تولید و اشتغال استان است.

به گزارش ایرنا، محمد راضی جلالی روز پنجشنبه در آیین تجلیل از کارآفرینان برتر شمال خوزستان در سالن اجتماعات مادر دزفول گفت: اگر واقع بینانه به این موضوع پرداخته شود تنها راه حل مشکلات خوزستان و کشور، توسعه سرمایه گذاری است در واقع با تسهیلات بانکی مشکل اشتغال حل نمی‌شود و بیکار بدهکار ایجاد می‌شود.
وی افزود: با پیگیری‌های انجام شده، استعلام بانکی برای ارائه تسهیلات از ۲۳ مورد به ۱۷ مورد کاهش یافته و۲۶۰ بسته سرمایه گذاری زیرنظر اقتصاد و دارایی خوزستان بارگذاری شده و اتفاقات خوبی در این حوزه انجام شده است.
معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: استان خوزستان در جذب سرمایه‌گذار، بین ۳۱ استان رتبه نحست کشور را در سال ۱۴۰۲ کسب کرد.

وی افزود: طرح اجرای فاز دوم پتروشیمی ماهشهر دریک عرصه سه هزار و۳۰۰ هکتاری برگشت داده شد تا صنایع پایین دست، میان دست و بالادست در اولویت قرار گیرند.

عزم نمایندگان مجلس برای اتفاقات خوب در خوزستان جزم است
راضی جلالی اظهارکرد: باید همه ظرفیت‌ها را در کنار یکدیگر قرار دهیم، ضعف‌ها را برطرف کنیم و با وجود مدیران لایق شاهد اتفاقات خوبی باشیم.
وی با تاکید بر اینکه قانون گذاران پیگیر رفع موانع هستند، اظهار امیدواری کرد این نشست‌ها در استان تکرار شود.
معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: سال گذشته به واسطه ظرفیت بالای منطقه در تولید سبزی و صیفی، مصوبه کالا و مسافر را برای فرودگاه دزفول اخذ کردیم که امیدواریم فعال و گردشگری منطقه فعال شود.
وی ادامه داد: مجوز سه سامانه پرتودهی گاما برای ضدعفونی کردن مواد غذایی برای دزفول، ماهشهر و اهواز اخذ شده است که امیدواریم به زودی آغاز بکار کنند.

راضی جلالی با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان دزفول گفت: دزفول به واسطه زیرساخت‌های موجود و عزم و اراده جوانان شاهد اقدامات بسیار خوبی است.

اتفاقات بزرگ کشور به دست کارآفرینان رقم می‌خورد
معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان اظهارکرد: اگر قرار است اتفاق بزرگی در کشور رقم بخورد باید به دست کارآفرینان رقم بخورد؛ کارآفرینان باید قدر خود، دانش و فرصت‌ها را بدانند، اگر چه در مسیر مشکلات بسیاری وجود دارد ولی انتهای آن با تلاش به موفقیت ختم می‌شود.

کارآفرینی به دانش و فناوری پیوست شود
راضی جلالی تصریح کرد: پیوست دانش و فناوری باید در کنار کارآفرینی باشد و در مسیر تحقق اهداف، برای کسب دانش روز تلاش شود.
وی با تاکید بر اینکه فناوری در کارهای کوچک نیز موجب بهره‌وری بیشتر می‌شود، افزود: اکنون همه درگیر مشکلات برق، انرژی و قطع برق هستند و ۲ ساعت از شبانه‌روز برق قطع می‌شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان خاطرنشان کرد: ۲۰ درصد برق کشور از طریق سدها و نیروگاه‌ها تولید می‌شود و بقیه آن از نیروگاه‌های حرارتی است که با گاز فعالیت می‌کنند و اکنون با کمبود گاز مواجه شده‌ایم.
وی افزود: مشکل اینجاست که متناسب با توسعه صنعت به عنوان خوراک پتروشیمی برنامه‌ریزی نشده و ظرفیت نفت متناسب با نیاز ارتقا داده نشده است.
راضی جلالی به بروزرسانی تکنولوژی دنیا در حوزه انرژی اشاره کرد و گفت: آبگرمکن‌های کشور ترکیه از ۲۵ سال پیش خورشیدی است ولی ما هنوز کارخانه آبگرمکن برقی احداث می‌کنیم.

سرمایه‌گذاری در انرژی سودآور است
وی بر ضرورت تولید بر اساس راندمان بالا و بهره‌وری بیشتر تاکید کرد و افزود: در حال حاضر، انرژی چالش جدی منطقه و دنیا است که باید روی این موضوع سرمایه گذاری شود.
راضی جلالی بیان کرد: همه ظرفیت‌ها در استان خوزستان وجود دارد ولی اجازه ندادیم بخش خصوصی به این ظرفیت‌ها ورود کند؛ همه ظرفیت‌های استان به دولت سپرده شده و دومین تولید ناخالص ملی بعد از تهران مربوط به خوزستان است.

نقش اشتغال خوزستان در حوزه نفت، ۲.۷ درصد است
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان خاطرنشان کرد: نقش نفت در اشتغال خوزستان ۲.۷ درصد است زیرا این صنعت یک صنعت بالادستی است و صنایع پتروشیمی و فولاد نیز خام‌فروشی می‌شوند در حالی که با صنایع تبدیلی جهش بسیار بالایی ایجاد می‌کنند و اشتغال ۱۰ برابر بیشتر می‌شود.
وی افزود: فاز دوم پتروشیمی ماهشهر باید با اولویت صنایع میان دستی، پایین دستی و بعد از آن بالادست باشد.

به گزارش ایرنا، در این آیین که با حضور مدیران کل صمت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان و سایر مسوولان و فرمانداران شمال خوزستان برگزار شد از کارآفرینان برتر شمال این استان تجلیل به عمل آمد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha