مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در این مورد اظهار کرد: این عمارت هفت هزار متر مربع مساحت دارد و برای تکمیل طرح نیاز به یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال است که در فاز اول ۴۰۰ میلیارد ریال هزینه شده و شامل حوزه های خدماتی کافی شاپ رستوران و غرفه های نمایشگاهی و محوطه باغ است.
سعید شاهرخی افزود: فاز دوم ۲ طبقه است و شامل ۲۴ سوییت خواهد بود که می تواند ۱۲۰ نفر اقامت داشته باشد که ساخت آن ۷۰۰ میلیارد ریال نیاز دارد و تا سال آینده افتتاح میشود.
وی ادامه داد: فعلا در فاز اول ۳۰ نفر اشتغالزایی شده است و با تکمیل طرح به ۱۲۰ نفر افزایش مییابد.
شاهرخی بیان کرد: بیش از ۸۰۰ نفر در شهربابک هنرمند و صنعتگر صنایع دستی و ۱۱۰ شرکت تعاونی صنایع دستی داریم که می تواند کانون گردشگری استان باشد.
وی گفت: توسعه پایدار با محوریت گردشگری مورد تاکید همه مسئولان است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمان بیان کرد: باید برنامه چهار ساله توسعهای صنایع دستی، گردشگری و میراثفرهنگی شهرستان شهربابک تهیه و تنظیم شود.
شاهرخی افزود: ندا باغینی پور مهندس ناظر میراث فرهنگی در جریان افتتاح این طرح مورد تقدیر استاندار قرار گرفت.
به گزارش ایرنا عمارت موسی خانی از جمله بناهای دوران قاجار است که توسط موسیخان پسر شیخالله ساخته شدهاست. تزیینات بنای موسیخانی به صورت گچبری و سیم در بخشهای مختلف نمای ساختمان اجرا شدهاند. مصالح به کار رفته در بنا خشت خام، گل رس، کاه، آهک، گچ، سنگ، چوب و شیشه است.
این بنا در بلوار شهید بهشتی جنوبی شهر بابک واقع است و تاریخ احداث آن ۱۲۶۵-۱۲۷۰ هجری قمری است.
نظر شما