کاپیتان قاسم عسکری نسب روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: برقراری خطوط منظم و مستقیم کانتینری از چین، هند و جنوب شرق آسیا و بندر جبل علی امارات توسط شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بصورت هفتگی و ماهانه سهم مهمی در این افزایش داشته است.
وی افزود: این میزان تاکنون به بیش از ۵۵ هزار تی ای یو کانتینر افزایش داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۸۳ درصدی را نشان میدهد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به حضور خطوط منظم کالا و کانتینر و ریل پایه بودن کالاها در حوزه کانتینر و کالای اساسی و تخلیه حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد کالای اساسی از بندر چابهار، از نیازهای بسیار مهمی که میتوان اشاره کرد حوزه ریل است که پیشبینی میشود حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد سهم کالایی بندر چابهار از طریق اتصال ریل به مرکز استان و سایر نقاط جابجا شود.
وی ادامه داد: تنوع گروههای کالا در محصولات صادراتی و همچنین تنوع رویههای گمرکی و حمل کالا در عملیات کانتینری از نشانه های شکل گیری فعالیتهای تجاری و توسعه بازار در بندر چابهار است.
عسکری استانداردسازی عملیات بندری و ارتقای نرمهای عملیاتی از عوامل اصلی بهبود فرآیندها و افزایش رضایتمندی ذینفعان بندری است که با رشد عملیات بندری و تنوع بخشی در گروههای کالا و رویه های گمرکی به دنبال تحقق آن هستیم.
وی با اشاره به افزایش شیب ورود کشتیهای کانتینری از نظر سایز و تعداد به بندر چابهار، هدف گذاری عبور ۱٠٠ هزار تی ای یو کانتینر برای اولین بار از بندر چابهار یکی از برنامههای عملیاتی بندری در سالجاری عنوان کرد.
نظر شما