مناطق مرزی کانون توجه بهداشت و درمان در خراسان جنوبی است

بیرجند- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: مناطق مرزی کانون توجه حوزه بهداشت و درمان در استان بوده که با پیگیری‌های مستمر در سه سال اخیر تجهیزات و اعتبارات اختصاصی برای این مناطق جذب شده است.

مجید شایسته روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای امسال یک دستگاه خودرو بنز اسپرینتر آمبولانس برای پایگاه اورژانس جاده ای ۱۱۵ ماهیرود سربیشه اختصاص یافته که این آمبولانس علاوه بر خدمت رسانی به مردم منطقه، می‌تواند نقش مهمی در پوشش خدمات اورژانسی برای مرز ماهیرود، گمرک و بازارچه مرزی داشته باشد.

وی گفت: خانه بهداشت سیار هم یک دستگاه کانکس با تمامی تجهیزات و امکانات است که برای ارائه خدمات اولیه بهداشتی در مناطق دور افتاده و فاقد دسترسی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: همچنین سال گذشته نیز یک دستگاه خودرو KMC از محل کمیساریای عالی پناهندگان به مرز ماهیرود اختصاص یافت.

وی کل اعتبار جذب شده از سوی کمیساریای عالی پناهندگان در سه سال اخیر را ۹۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این اعتبارات در بحث تعمیر و نوسازی، خرید اقلام و تجهیزات مصرفی و آموزشی و اداری هزینه شده است.

شایسته  یادآور شد: سال گذشته اعتباری به مبلغ چهار هزار میلیون ریال برای خریداری کانکس سیار مراقبت بیماری‌های واگیر و اقلام مورد نیاز به شبکه بهداشت و درمان درمیان اختصاص داده شد.

وی افزود: در مجموع هر اقدامی که برای ارائه هر چه بهتر خدمات به خدمت گیرندگان در حوزه‌های مختلف سلامت انجام شود، می‌تواند در بهبود و ارتقای سلامت مردم استان موثر باشد و هدف ما نیز افزایش دسترسی همه مردم به نیازهای اساسی در حوزه سلامت به ویژه در مناطق مرزی و محروم استان است.

شایسته گفت: خراسان جنوبی به دلیل بعد مسافت از مرکز، وسعت و پراکندگی جمعیت و بیش از ۳۵۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان، درگیر معضلات و مشکلات خاص است که با توجه به رسالت دانشگاه علوم پزشکی در خدمات رسانی به اقشار جامعه (جمعیت ایرانی و اتباع خارجی) تخصیص اعتبار ویژه برای این امر مهم و ضروری است.

خراسان جنوبی استانی شرقی است که چهار شهرستان مرزی دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha