به گزارش خبرنگار ایرنا، « احمد کرمی» روز شنبه در نشست شورای اشتغال استان ایلام، اظهار کرد: هدف از پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸، اشتغالزایی و ایجاد اشتغال پایدار است.
وی با تاکید بر اینکه باید به دنبال این بود که با پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار ایجاد شود، ابراز کرد: در بحث اشتغال به دنبال آمار و کسب رتبههای برتر در کشور نباشیم به دنبال این باشیم که اشتغال واقعی در سطح استان ایجاد و موجب رضایت مردم شود چرا که مردم بهترین داور هستند.
استاندار ایلام تصریح کرد: اشتغال ایجاد شده در واحدهای تولیدی که از تسهیلات تبصره ۱۸ استفاده میکنند، بایستی همراه با نظارت دستگاههای اجرایی از جمله بیمه تامین اجتماعی و پیگیریهای بعدی باشد که این تسهیلات به واحدهای تولیدی و افراد، همراه با اشتغال پایدار باشد.
کرمی با تاکید بر اینکه تسهیلات اشتغالزایی باید منجر به اشتغال واقعی و پایدار شود، یادآور شد: آمار اشتغال واقعی که که ایجاد شده، راستی آزمایی شده و به صورت شفاف به مردم ارائه شود.
وی بیان کرد: لازم است که بستری فراهم شود که در یک بازه زمانی شاهد حرکت رو به جلوی استان برای حضور سرمایه گذاران در راستای ایجاد اشتغال پایدار باشیم و دستگاه های اجرایی در این زمینه نقش مهمی دارند.
استاندار ایلام با تاکید بر اینکه مدیران دستگاههای اجرایی با اطلاعات کامل در جلسات شورای اشتغال حضور داشته باشند، یادآور شد: برای ما اعلام آماری که منجر به اشتغال نشود در واقع معنایی ندارد چرا که این تسهیلات باید منجر به اشتغال پایدار شود.
کرمی گفت: پذیرفته نیست که دستگاه اجرایی بیان کند که این میزان تسهیلات اشتغال پرداخت شده اما نداند که چه میزان اشتغال ایجاد شده است، باید اشتغالزایی مبنی بر پرداخت تسهیلات همراه با نظارت و پیگیریهای مستمر باشد.
استاندار ایلام تصریح کرد: مدیری که در عمل توانمندی و اشراف خود به موضوعات را نشان دهد در خدمت او هستیم و مدیری که در این عرصه همراه نباشد با وزیر مربوطه صحبت خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: بانکهای خصوصی از فضا و منابع بانکی استان استفاده میکنند و بایستی در حوزه فعالیتهای اقتصادی و ارائه تسهیلات به مردم نیز در خدمت مردم استان باشند و هیچ گونه کوتاهی در این زمینه پذیرفته نیست.
به گزارش ایرنا، در این نشست با حضور دستگاههای اجرایی و عضو شورای اشتغال استان، گزارشهایی از روند پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ و ایجاد اشتغال در استان ارائه شد.
نظر شما