۳ آذر ۱۴۰۳، ۱۵:۰۰
کد خبرنگار: 2104
کد خبر: 85668317
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مسمومیت غذایی عامل بیماری مهمانان عروسی در روستای کول دیواندره

سنندج- ایرنا- معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان مسمومیت غذایی و عدم رعایت بهداشت هنگام پخت غذا را عامل مسمومیت مهمانان عروسی در روستای کول دیواندره اعلام کرد.

به گزارش ایرنا، فرزام بیدارپور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: این مسمومیت روز یکشنبه ۲۷ آبان رخ داد که ۸۹ نفر از مهمانان این عروسی با علائم مسمومیت به مراکز درمانی هزارکانیان مراجعه کردند و از این تعداد ۶ نفر بستری شدند.

وی با اشاره به اینکه ۹۴۰ نفر در این عروسی شرکت داشتند، افزود: در روزهای ۲۸ و ۲۹ آبان نیز ۸۸ نفر با علائم مسمومیت غذایی به مراکز درمانی مراجعه کردند و در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه این آمار روند کاهشی پیدا کرد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان بیان کرد: با توجه به انجام آزمایش های مربوطه و بارندگی چند روز قبل در این منطقه، کدورت آب چشمه، مسمومیت غذایی و آبی یکی از علل مهم این مسمومیت‌ها بوده است.

بیدارپور ادامه داد: در مجموع طی پنج روز، ۲۰۲ نفر به مراکز درمانی مراجعه کردند که ۱۱ مورد بستری شدند و ۱۳ مراجعه کننده نیز از شهرستان مریوان بود که یک نفر از آنها بستری شد.

وی با بیان اینکه همچنین ۱۰ مورد بستری در بیمارستان دیواندره انجام شد که اغلب کودکان بودند، ادامه داد: در کشور از هر هزار نفر جمعیت در طول سال، پنج مورد طغیان مسمومیت غذایی را داریم که این آمار در کردستان حدود ۸۰ مورد ‌است.

بیدارپور یادآور شد: طی ۶ماه نخست سال جاری، ۸۷ مورد مسمومیت ناشی از موارد غذایی در استاد گزارش شد که ۱۲ مورد از آن‌ مربوط به مسمومیت آبی بوده است.

وی از مردم خواست با تهیه مواد و اقلام خوراکی از مراکز معتبر، از چنین رخداد هایی جلوگیری کنند.

روستای کول با ۵۳۰ نفر جمعیت در ۶۵ کیلومتری دیواندره قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha