سرپرست موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران منصوب شد

تهران- ایرنا- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی «حسین واله» را به عنوان «سرپرست موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران» منصوب کرد.

به گزارش شامگاه شنبه گروه علمی ایرنا از وزارت علوم، حسین سیمایی در حکم انتصاب حسین واله آورده است: نظر به مراتب تعهد خصص و تجارب ارزشمند جنابعالی به موجب این حکم به عنوان سرپرست موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران منصوب می‌شوید.

وی افزوده: از جنابعالی انتظار دارد با توکل به خداوند سبحان، سرپرستی آن موسسه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های مصوب و سند دانشگاه اسلامی به انجام رسانید. امیدوار است با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی و راهبرد دولت وفاق ملی و با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب‌نظران وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهید.

سرپرست موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران منصوب شد



حسین واله (متولد ۱۳۴۳، مشهد) عضو هیات علمی گروه فلسفه دانشگاه شهید بهشتی با مرتبه دانشیار است که از مهمترین سوابق اجرایی وی می‌توان به معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور در دولت هشتم و سفیر ایران در الجزایر اشاره کرد. واله دوره دکتری فلسفه و کلام اسلامی را در دانشگاه تربیت مدرس گذرانده‌ است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامه‌ای جداگانه، از خدمات و تلاش‌های حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عسگر دیرباز رئیس سابق موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه به نام «انجمن فلسفه شاهنشاهی ایران» در سال ۱۳۵۳ به همّت دکتر سیدحسین نصر (متولد ۱۳۱۲) تاسیس شد.

این انجمن بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با عنوان «انجمن اسلامی حکمت و فلسفه ایران» به فعالیت خود ادامه داد و از سال ۱۳۶۳ با نام «انجمن حکمت و فلسفه ایران» با تعداد دیگری از مؤسسات پژوهشی ادغام شد و به عنوان زیرمجموعه «مؤسسه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی» در قالب دو پژوهشکده «حکمت و ادیان» و «تاریخ و فلسفه علم» فعالیت می‌کرد، از سال ۱۳۸۰ با موافقت شورای گسترش آموزش عالی از «پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی» منفک شد و تاکنون به صورت مؤسسه‌ای مستقل و با عنوان «مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفۀ ایران» به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، از ابتدای تأسیس، در کنار فعالیت‌های آموزشی خود، مبتکر کلاس‌های آموزشی آزاد نیز بوده و دوره‌های ارزشمندی را برای علاقه‌مندان ارائه کرده است.

گروه‌های پژوهشی مؤسسه حکمت و فلسفۀ ایران وظیفه برنامه‌ریزی، هماهنگی، نظارت، هدایت، حمایت و اجرای طرح‌های پژوهشی و تشکیل دوره‌های تحصیلات تکمیلی با تأکید بر پژوهش را در چارچوب اساسنامه و مقررات داخلی بر عهده دارند.

گروه فلسفه غرب، گروه فلسفه اسلامی، گروه ادیان و عرفان، گروه منطق، گروه مطالعات علم، گروه کلام، گروه مطالعات ابن‌سینا، گروه حکمت عملی و گروه فلسفه علوم انسانی گروه‌های پژوهشی این موسسه هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha