به گزارش خبرنگار ایرنا، هادی حق شناس روز یکشنبه در بیست و چهارمین نشست ستاد اجرایی و دومین کنگره ملی هشت هزار شهید گیلان اظهار کرد: هماینک از ۱۶ هزار نفر از والدین شهدا، ۲ هزار نفر در بین ما هستند بنابراین ضروری است تا آثار ماندگار از والدین شهدا تهیه و ماندگار شود.
وی با اشاره به برگزاری دومین کنگره ملی هشت هزار شهید استان در سال آینده اضافه کرد: برگزاری این کنگره فرصت بینظیری برای گیلان است، این خطه ظرفیتهای زیادی در دفاع مقدس خلق کرده که باید برای جامعه بیان شود.
نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به ایثار و فداکاری مردان و زنان استان در دفاع مقدس و حفظ کیان اسلامی بیان کرد: اعزام همزمان هزار و ۵۰۰ کامیون از کمکهای مردمی در ایام دفاع مقدس نمونهای از خدمت مردم استان در پشتیبانی از رزمندگان و دفاع از میهن اسلامی است.
وی با بیان اینکه یک وجب از خاک کشور عزیز ایران به برکت خون ۲۰۰ هزار شهید و ایثارگری های زنان و مردان این خاک از دست نرفت، اظهار کرد: پیام شهیدان باید به درستی به نسل امروز انتقال داده شود.
استاندار گیلان با اشاره به برگزاری نخستین کنگره هشت هزار شهید استان در سال ۹۵ با حضور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اضافه کرد: این موضوع انگیزهای برای برگزاری هر چه بهتر دومین کنگره است.
فرمانده سپاه قدس گیلان نیز در این نشست در سخنانی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و با اشاره به ایثار و فداکاری شهیدان در دوران دفاع مقدس گفت: تاریخ این استان سراسر حماسه است.
سردار حمید دامغانی به تشریح برنامههای کمیتههای کنگره هشت هزار شهید گیلان اشاره و عنوان کرد: کیفیت و کمیت برنامهها در برگزاری این کنگره اهمیت دارد.
وی با اشاره به اعزام هزار و ۵۰۰ کامیون از کمکهای مردمی از گیلان همزمان به جبهههای جنگ در دوران دفاع مقدس اظهار کرد: این صحنه از کمکها باید با تغییر رویکرد برای محرومیت زدایی در یک زمان و تاریخ دوباره تکرار شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان نیز در این نشست با بیان اینکه سالانه هزار و ۲۰۰ یادواره شهدا در استان برگزار میشود، گفت: گیلان در برگزاری این یادوارهها در جایگاه نخست کشوری قرار دارد.
محمدرضا داوطلب اظهار کرد: بازسازی موزه رشت با نمایش بیش از یک هزار اثر از ۱۲۰ شهید در مرحله نخست انجام شدهاست.
نظر شما