کامبیز صفتی روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: اجرای این طرح منجر به کاهش روزانه ۰.۳۵ میلیون متر مکعب تن فلرینگ گاز اسیدی و عدم ورود گازهای سمی و آلاینده به محیط زیست شد.
وی تصریح کرد: واحد های تولید و بازیافت گوگرد بعنوان واحد جدایی ناپذیر پالایشگاههای گاز، نقش مهمی در نشر آلاینده ها و الودگی محیط زیست دارند که در سرویس قرار گرفتن این واحد علاوه بر جلوگیری از آلایندگی محیط زیست، موجب حفظ سرمایه های ملی و تحقق اهداف توسعه پایدار نیز خواهد شد.
صفتی با اشاره به اثرات سوء سولفید هیدروژن برای محیط زیست یادآور شد: در راستای قوانین سختگیرانه محیط زیستی برای جلوگیری از انتشارآن، تعمیر، بازسازی و نوسازی ردیف های اول، سوم و چهارم SRU بصورت شبانه روزی انجام شد.
مدیر پالایشگاه پنجم پارس جنوبی ادامه داد: این اقدام منجر به کاهش آلودگی هوا و صیانت از محیط زیست به عنوان یکی از مهمترین اولویت های این پالایشگاه شده است .
وی بیان کرد: ردیف چهارم این واحد که بدلیل مشکلات تعمیراتی حدود یکسال از سرویس خارج و غیرقابل بهره برداری بود پس از تعمیرات و با ۶۸ هزار و ۲۵۶ نفر روز ساعت با ظرفیت کامل در سرویس قرار گرفت.
صفتی گفت: در حال حاضر مطابق طراحی واحد، سه ردیف با ظرفیت تقریبی هر کدام ۲۰ تن در روز جهت تولید گوگرد و جلوگیری از فلرینگ گاز اسیدی، در سرویس قرار گرفته است.
وی افزود: با راه اندازی این طرح در حال حاضر، مشعل سوزی این پالایشگاه به میزان تعهد ابلاغی به .۰۸ میلیون متر مکعب در روز رسیده است.
نظر شما