به گزارش ایرنا، صفر نصراللهزاده روز دوشنبه در نشست علمی- تبیینی اساتید بسیجی دانشگاه تبریز، بسیج را مایه عزت و سربلندی کشور خواند و افزود: به غم تمام ناملایمات، بسیج غریبانه و همیشه در صحنه های مختلف حاضر بوده و کارنامه درخشانی از خود به جای گذاشته است.
وی اظهار کرد: همه مسئولیتهای دنیوی تاریخ انقضاء و روز پایان دارد، اما باید در هر موقعیتی که هستیم در راه نظام اسلامی کار و تلاش کنیم .
نصرالله زاده با بیان اینکه نباید اجازه دهیم مسیر و راه مقدس بسیج با آلودگیها مخلوط شود، یادآور شد: صعود یا سقوط افراد زمانی مشخص میشود که حضور مخلصانه بسیجیان در صحنه را با حضور افرادی که فقط ادعا دارند، مقایسه کنیم.
وی ادامه داد: بسیاری از افراد تصور میکنند عمل صالح انجام میدهند، اما این بسیجیان هستند که فقط و فقط خدا را میبینند.
نصرالله زاده با اشاره به اینکه هر کاری که توسط امام خمینی(ره) و بعد از ایشان توسط رهبر معظم انقلاب انجام شده است، حکمتی دارد، شجره طیبه بسیج را یکی از این حکمتها دانست .
وی گفت: آن تفکر بسیجی که امام راحل و رهبر معظم انقلاب از آن صحبت میکنند، در بالاترین درجه انسانی است و همه باید تلاش کنیم به آن درجه برسیم.
وی گفت: آمادگی واقعی در بسیج نه به معنی رسیدن به مقام، قدرت و ثروت، بلکه به منزله رسیدن به خداوند است و خداوند راه را برای کسی نشان میدهد که علاوه بر عمل صالح، خیانت نکند، دروغ نگوید و آبروی مردم را نبرد.
به گزارش ایرنا، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاههای آذربایجانشرقی نیز در این نشست، گفت: تفکر بسیجی شاید ارتباط مستقیمی با جنگ و میدان جهاد نداشته باشد، اما با توجه به شرایط کشور در اوایل انقلاب اسلامی میدان جنگ محل حضور بسیجیان مخلص بود و تفکر بسیجی همیشه در میدان حضور داشته و هر کجا که این تفکر وجود دارد خط مقدم بسیجیان است.
حجت الاسلام محمد انوری با بیان اینکه در تمامی اقشار و صنوف شاهد حضور تفکر بسیجی هستیم، افزود: مهمترین اقشار در بین بسیج، دانشگاهیان هستند و ما باید اهمیت این میدان را بدانیم.
وی، آموزش عالی و دانشگاه را سنگری مهم و حساس دانست و افزود: اکنون که شاهد تحولات سیاسی در کشور هستیم، عدهای در کمین هستند تا در دانشگاهها فضایی ایجاد کنند تا عنان دانشگاه را به دست گیرند.
انوری اضافه کرد: همانطور که رهبر انقلاب در دیدار اعضای هیات دولت تاکید کردند که ما نیازمند تربیت نیرو برای آینده کشور هستیم، اساتید بسیجی نیز باید متوجه اهمیت موضوع شده و به فکر تربیت عناصر جوان که آیندهسازان کشور خواهند بود، باشند.
وی با اشاره به تحرکات برخی از گروههای سیاسی با هدف به چالش کشیدن دانشگاهها، گفت: دانشگاه نقطه شروع بسیاری از موضوعات و مسائل اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی است و به همین دلیل برخی از گروهها تصور میکنند که چون دولت تغییر کرده است، میتوانند با برنامهریزی و شبکهسازی، دانشگاهها را به چالش بکشند.
وی یادآور شد: اساتید بسیجی به مراتب مسئولیت سنگینتری نسبت به سایر اساتید دارند و نباید استادی و معلمی را تنها یک شغل تلقی و بیتفاوت از کنار اتفاقات عبور کنند.
نظر شما