۶ آذر ۱۴۰۳، ۱۴:۴۱
کد خبرنگار: 2785
کد خبر: 85671519
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۲ میلیون و ۹۸۶ هزار کیلو گوشت قرمز در زنجان با نظارت دامپزشکی تولید شد

زنجان - ایرنا - رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی زنجان گفت: بیش از ۲ میلیون و ۹۸۶ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم انواع گوشت قرمز در کشتارگاه‌های دام استان از ابتدای سال جاری با نظارت بهداشتی بازرسان دامپزشکی تولید و راهی مراکز عرضه شده است.

علی نوری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه نظارت بر مراحل تولید تا عرضه فرآورده های خام دامی از مهمترین وظایف دامپزشکی است، افزود: بخش مهمی از سلامت و بهداشت جامعه منوط به تامین فرآورده‌های دامی و لبنی سالم و بهداشتی است که دامپزشکی این مسوولیت خطیر را بر عهده دارد.

وی اضافه کرد: تمامی فرآورده های خام دامی پس از کنترل و تاییدیه های بهداشتی توسط بازرسان مجوز عرضه در بازار مصرف را دریافت می کند.

نوری به کشتار ۲۶ هزار و ۳۹۵ رأس دام سبک و سنگین طی هشت ماهه امسال در کشتارگاه های دام استان زنجان اشاره کرد و گفت: از این تعداد ۱۱ هزار و ۸۹۵ راس گوسفند و بره به وزن ۲۵۶ هزار و ۶۰۶ کیلوگرم، ۲ هزار و ۸۸۹ راس بز و بزغاله به وزن ۴۷ هزار و ۴۰۵ کیلوگرم و ۱۱ هزار و ۶۱۱ راس گاو و گوساله به وزن ۲ میلیون و ۶۸۲ هزار و ۴۹۰ گیلوگرم کشتار شده اند.

این مسوول ادامه داد: گوشت های استحصال شده در کشتارگاه های دام استان با نظارت بازرسان بهداشتی دامپزشکی توسط خودروهای یخچال دار مخصوص حمل گوشت در سطح مراکز عرضه مجاز و قصابی های شهرستانهای استان توزیع می شود.

نوری افزود: کارشناس دامپزشکی بخش دولتی و خصوصی در کشتارگاه های دام سطح استان به صورت مستمر و تمام وقت حضور دارد و از کلیه لاشه ها بازدید می کند و تاسیسات و امکانات کشتارگاه و مراحل کشتار را نیز مورد بررسی قرار می دهد.

وی اظهار داشت: در این مدت طی نظارت های بهداشتی صورت گرفته مقدار ۳۵ هزار و ۵۰۵ کیلوگرم لاشه غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی ضبط، معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج شد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی زنجان به شهروندان توصیه کرد: گوشت و مرغ مورد نیاز خود را از مراکز عرضه مجاز و به صورت بسته بندی و دارای تاریخ مصرف، برچسب و مهر دامپزشکی تهیه کنند و از خرید و مصرف هر گونه گوشت حاصل از کشتارهای غیرمجاز دام خودداری نمایند.

وی خاطر نشان کرد: همچنین شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی درخصوص فرآورده‌های خام دامی اعم از عرضه فرآورده‌های خام دامی غیربهداشتی و فاقد هویت، کشتار غیر مجاز، حمل و نقل انواع گوشت سفید و قرمز با وسایل فاقد سردخانه مراتب را با شماره تلفن گویا ۱۵۱۲ ادارات دامپزشکی در سطح استان اطلاع دهند تا برخورد قانونی لازم صورت گیرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha