ماشین لباسشویی تولیدی قم به بازارهای بین‌المللی صادر می‌شود

قم - ایرنا - مدیرکل گمرکات قم گفت: طی سال‌های اخیر با سرمایه گذاری انجام شده، صنعت قم در زمینه تولید انواع لوازم خانگی به جایگاه مناسبی رسیده و اکنون برخی از این محصولات همچون ماشین لباسشویی به بازارهای جهانی صادر می‌شود.

اسفندیار دریکوندی روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، پیرامون این موضوع بیان کرد: رشد صنعت لوازم خانگی در قم بسیار چشمگیر است و تولید کنندگان این محصولات توانسته‌اند علاوه بر حضور موفق در بازار داخلی، تعدادی از محصولات خود را نیز به سایر کشورهای جهان صادر کنند.

وی افزود: در همین رابطه از ابتدای سال‌جاری تاکنون ارزش صادرات ماشین لباسشویی (تولید شده در واحدهای صنعتی قم) از گمرکات استان به بازارهای بین‌المللی به چهار میلیون دلار رسید که این میزان تا پایان سال افزایش قابل توجهی نیز خواهد داشت.

گفتنی است از ابتدای سال‌جاری تا پایان آبان‌ماه، بیش از ۱۳۳ هزار تُن انواع کالا به ارزش ۱۲۴ میلیون و ۲۰۷ هزار دلار در قالب سه هزار و ۷۸۵ اظهارنامه به کشورهای مختلف جهان صادر شد.

در همین راستا کالاهای تولیدی استان به بازار ۳۰ کشور جهان صادر شد که از جمله آن‌ها می‌توان به کشورهای عراق، امارات، روسیه، افغانستان، پاکستان، آذربایجان، چین، سوریه، ترکیه و هند اشاره کرد.

گمرکات استان قم با ایجاد زیرساخت‌های فنی لازم، آماده‌است تا انواع کالاهای صادراتی فعالان اقتصادی را به سرعت بررسی و ترخیص کند و این موضوع موجب شده تا بسیاری از تجار قمی از این ظرفیت برای سرعت بخشیدن به فرآیند کاری خود استفاده کنند.

کالاهای صادراتی قم به بازارهای جهانی نیز ار تنوع بالایی برخوردار است و از محصولات پلاستیکی و شیمیایی تا مواد غذایی و حتی لوازم خانگی را شامل می‌شود و این موضوع نشان دهنده رشد بخش صنعت استان در تولید انواع محصولات طی سال‌های اخیر است.

به گزارش ایرنا، از ابتدای سال‌جاری تا پایان مهرماه، ۱۱۰ پروانه بهره‌برداری از طرح‌های صنعتی استان در قالب ایجاد واحدهای صنعتی جدید و توسعه واحدهای موجود در قم صادر شد.

حجم سرمایه‌گذاری صورت گرفته در طرح‌های یاد شده ۵۶ هزار و ۸۱۵ میلیارد ریال است که ظرفیت اشتغال برای چهار هزار و ۷۵۸ نفر را فراهم آورده‌است.

در همین رابطه ۶۵ مورد از ۱۱۰ پروانه بهره‌برداری صادر شده برای ایجاد واحدهای صنعتی جدید است که با سرمایه‌گذاری ۳۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال و ظرفیت اشتغالزایی برای یک‌هزار و ۵۹۳ نفر صورت پذیرفت.

همچنین تعداد ۴۵ مورد از پروانه‌های بهره‌برداری مرتبط با توسعه واحدهای صنعتی موجود است که با سرمایه‌گذاری ۲۲ هزار و ۹۷۵ میلیارد ریال و ظرفیت ایجاد اشتغال برای سه هزار و ۱۶۵ نفر صادر شد.

شهرک‌های صنعتی قم امکانات فنی و زیرساختی مناسبی برای فعالیت‌های تولیدی در حوزه‌های مختلف دارند و سرمایه‌گذاران با استفاده از این ظرفیت و نیز نزدیک بودن این شهرک‌ها به پایتخت و عمده بازارهای مصرف کشور و همچنین صادرات به کشورهای هدف می‌توانند فعالیت اقتصادی سودآوری را در این استان ایجاد کنند.

استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، ثامن الائمه (ع)، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد و در شهرک ها و نواحی صنعتی استان قم نزدیک به ۲ هزار واحد بهره‌بردار با اشتغال بیش از ۵۷ هزار نفر در رشته صنعت های مختلف مشغول تولید هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha