«محمدباقر شریفی» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این موضوع در سال ۹۱ در دستور کار قرار داشت و در طول یک سال اخیر مستندات آن جمعبندی و به تأیید وزارت کشور رسیده و در حال حاضر نیز در مراحل نهایی ابلاغ قرار دارد.
وی با تأکید بر اینکه بیشتر جمعیت شهرستان سیروان در مناطق روستایی متمرکز است، افزود: حدود ۸۵ درصد جمعیت این شهرستان در مناطق روستایی شکونت دارند و بر این اساس نیز نهضت عمران روستایی، در تمامی روستاهای شهرستان در حال انجام است.
فرماندار سیروان بیان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۰۰ هزار متر مربع آسفالت در سطح روستاهای این شهرستان اجرایی شد و همچنین جاده منتهی با روستای «چشمه چاهی» که یکی از مطالبات دیرینه مردم منطقه بود نیز پس از ۱۷ سال به بهرهبرداری رسید.
شریفی در تشریح اقدامات و پیشرفتهای صورت گرفته در شهرستان سیروان طی چند سال گذشته، ابراز کرد: در این مدت برنامهها و طرحهای عمرانی و زیرساختی متعددی انجام شده و برنامهریزیهای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت برای توسعه شهرستان تدوین شده است.
وی اضافه کرد: برای کاهش تنش آبی در منطقه کارزان، یک حلقه چاه جدید احداث شد که به کاهش مشکلات آبی کمک شایانی کرده است.
فرماندار سیروان از هزینهکرد بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال برای پروژههای آبرسانی این شهرستان خبر داد و تصریح کرد: خط انتقال اضطراری آب شهر لومار( مرکز شهرستان) نیز با موفقیت انجام شده است.
شریفی در ادامه به مشکلات موجود در حوزه راهها و پروژههای بینشهری شهرستان اشاره کرد و گفت: پروژه راهسازی « قاضیخان به لومار» با پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی در حال انجام است.
وی با اشاره به مطالبه مردم منطقه برای ایجاد یک بیمارستان در مرکز شهر لومار، تصریح کرد: طرحهایی برای احداث بیمارستان ارائه شده که با همکاری مسئولان استان انتطار میرود شاهد راه اندازی بیمارستان در مرکز شهرستان باشیم.
فرماندار سیروان با قدردانی از اقدامات و فعالیتهای اجتماعی شرکت سیمان ایلام واقع در کارزان، افزود: برای اولین بار مبلغ ۱۲۰ میلیارد ریال به صورت اختصاصی برای تعمیر و تجهیز مدارس شهرستان با مشارکت این شرکت هزینه شده است.
شریفی بر عزم راسخ مسئولان سیروان برای ادامه مسیر توسعه شهرستان تأکید کرد و گفت: با همکاری مردم و مسئولان، اقدامات مؤثری در راستای بهبود وضعیت شهرستان انجام خواهد شد.
به گزارش ایرنا، شهرستان سیروان دارای 63 روستا با ۱۴ هزار نفر جمعیت است.
بافت و تمرکز جمعیتی این شهرستان در مناطق روستایی قرار دارد.
سیروان در تاریخ ۱۹ شهریور ۱۳۹۱ از شهرستان شیروان و چرداول جدا و به شهرستان تبدیل شد.
شهرستان سیروان از شمال با شهرستان چرداول، از شرق با شهرستان کوهدشت استان لرستان، از جنوب شرقی با شهرستان بدره، از جنوب با شهرستان ایلام و از غرب با شهرستانهای ایوان و چوار همسایه است.
نظر شما