به گزارش ایرنا، محمدرضا کدخدا زاده اواخر هفته گذشته از روند اجرای طرح تعریض و چهارخطه کردن محور کندوان حدفاصل دوراهی طویر تا دزدبن بازدید و به اختصاص این مبلغ اعتبار اشاره کرد.
در این پیوند رئیس حوزه طرح های شرکت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل در استان مازندران گفت : یکی از مشکلات اساسی کندی روند اجرای طرح، نداشتن اعتبار بوده و این موضوع به عنوان یک خواسته بسیار مهم نزد معاون ساخت و توسعه راه های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور مطرح و او با پرداخت این میزان اعتبار موافقت کرد و به نظر می رسد سازمان برنامه و بودجه هم قول مساعد داده است.
حسن تنها در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : این اعتبار صرف همسطح سازی و همترازی سطح پنج کیلومتر نخست محور بالاتر از محدوده روستای طویر خواهد شد چرا که ارتفاع سطح مسیر شمال به جنوب این محور بالاتر از سطح مسیر جنوب به شمال بوده و همین مورد یکی از مشکلات اساسی است که باید برطرف شود.
وی اظهار کرد: طبق برنامه ریزی ها در صورت مساعد بودن شرایط آب و هوایی تلاش این است که این پنج کیلومتر همسطح سازی و با روکش آسفالت ناهمواری ها برطرف شود که با انجام این عملیات مشکل رفت و آمد روستاهای پیرامون جاده کندوان در زمان اعمال محدودیت های ترافیکی پایان هفته و یا اوج سفرها برای همیشه برطرف خواهد شد.
وی بیان کرد : برنامه ریزی و اقدام بابت نحوه ادامه عملیات بعد از این پنج کیلومتر هم از دیگر موضوعات مطروحه در این بازدید بود که در مقاطع مختلف در ۲ یا سه جبهه کاری مسیر همسطح سازی و زیرسازی شود و اگرچه از ابتدای سال جاری تاکنون ریالی بابت روند اجرای طرح اختصاص داده نشد اما با این وجود قرار است به پیمانکاران طرح های راه سازی اوراق داده شود تا با بانک ها توفق کنند
رئیس حوزه طرح های شرکت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل در استان مازندران یادآور شد: در زمان حاضر به طور میانگین میزان پیشرفت فیزیکی طرح در طول مسیر ۱۵ کیلومتر حدود ۳۵ درصد بوده و سخت ترین و پیچیده ترین مرحله کیلومتر ۱۰ تا ۱۵ بوده چرا که سه دستگاه تونل باید احداث شود و هم اکنون ساخت یک دستگاه تونل در قالب آگهی مناقصه پیمانکار برنده شده و قرار است به زودی عملیات آن اجرایی شود و ۲ دستگاه تونل دیگر هم معاونت شرکت ساخت وعده داده بسازد.
تنها، میزان اعتبار مورد نیاز بابت اجرای کامل این طرح پس از سال ها، حدود ۲۰ هزار میلیارد ریال اعلام و اضافه کرد: درصورت اختصاص این اعتبار براساس نرخ امروز، این طرح مدت سه سال تا تکمیل شدن زمان می برد.
عملیات اجرایی این طرح به طول حدود ۱۵ کیلومتر از سال ۱۳۸۹ شروع شد و بر اساس برنامه اعلامی قرار بود از حدود پنج کیلومتر درست در امتداد قطعه چهار آزاد راه تهران - شمال پیش از شهر مرزن آباد شروع و تا منطقه دزدبن در مسیر جاده کندوان ادامه یابد منتهی بنا به گفته برخی از کارشناسان و مسوولان روند اجرای این طرح به علت وجود موانع و بروکراسی های اداری با مشکلات و موانع فراوانی برخورد کرد به طوری که این وضعیت حتی به وقفه چندین ساله روند اجرای این طرح منجر شد.
رفع گره های کور ترافیکی در راستای بهره برداری از قطعه چهار آزاد راه تهران - شمال در محدوده شهری مرزن آباد، جلوگیری از یکطرفه شدن جاده کندوان در زمان اوج سفرها از منطقه دزدبن تا مرزن آباد و در نهایت رفع نگرانی و دغدغه چندین ساله ساکنان نقاط شهری و روستایی پیرامون بخش مرزن آباد ناشی از این معضل ادامه دار از مهم ترین اهدافی بوده که برای اجرای این طرح پیش بینی شده است.
کندوان یکی از جاده های پرتردد و حیاتی کشور بوده که بنا به گزارش منابع رسمی روزانه حدود ۳۰ هزار خودرو در این محور تردد می کنند و این آمار در روزهای تعطیل تا ۵۰ هزار دستگاه خودرو افزایش می یابد. رشته کوههای البرز از شرق به غرب پنج قسمت متفاوت به اسامی البرز شرقی، کوههای فیروزکوه، البرز مرکزی، البرز غربی و کوههای گیلان را شامل میشوند.
این محور حدود ۱۶۰ کیلومتر طول دارد که نیمی از آن جزو محدوده کندوان حوزه جغرافیایی بخش مرزن آباد چالوس و بقیه هم جزو استان البرز به مرکزیت کرج است.
نظر شما