وحید فرخ تبار روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کارخانه آسفالت شهرداری تربت حیدریه واقع در ۲ کیلومتری شهرک ولیعصر این شهر در سال ۱۴۰۲ حدود ۲۸ هزار تن یعنی حدود ۲۲۴ هزار متر مربع آسفالت تولید کرد.
وی ادامه داد: مقدار تولید این کارخانه با توجه به افزایش حجم و سطح کار در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ به ۲۰ هزار و ۴۰۰ تن رسید که ۲ برابر مقدار تولید شده در مدت مشابه سال ۱۴۰۲ است.
شهردار تربت حیدریه گفت: با توجه به این که تامین مهمترین ماده آسفالت یعنی قیر به تامین اعتبار مالی نقدی نیاز دارد این امر با توجه به مشکلات اقتصادی و درآمدهای شهرداری به سختی و دشواری امکانپذیر است.
فرخ تبار افزود: این موضوع محدودیتهایی را برای اجرای آسفالت در سطح شهر تربت حیدریه ایجاد کرده است که به کمک استانی نیاز است چرا که آسفالت شهر تربت حیدریه فرسوده شده است و طی سالیان بسیار به این موضوع توجه لازم نشده و حتی درخصوص ترمیم آن نیز اقدام درخوری صورت نپذیرفته است از این رو به حجم بسیار زیادی قیر نیاز است.
وی اضافه کرد: سالانه به خرید حداقل هزار و ۵۰۰ تن قیر نیاز است و علاوه بر آن مشکلاتی هم وجود دارد که میتوان به مشکلات مالی توسعه شهر و بازنگری در طرح هدایت آبهای سطحی، فرسودگی معابر، نبود هماهنگی شرکت های خدمات رسان به خصوص آب و فاضلاب در خصوص توسعه و اصلاح شبکه قبل از آسفالت اشاره کرد.
تربت حیدریه در فاصله ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما