محمدرضا شکوهی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۱۳ پایگاه اورژانس این استان در اماکن استیجاری، محوطه خانه های بهداشت و مراکز بهداشتی مستقر است.
وی اضافه کرد: یک پایگاه اورژانس دست کم باید ۱۳۰ متر زیربنا و مکان برای پارک ۲ دستگاه آمبولانس داشته باشد که این ۱۳ پایگاه از استاندارد لازم برای فوریت های پزشکی و مقاومت لازم در برابر زلزله برخوردار نیستند.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: نوسازی و ساخت بنا برای این تعداد پایگاه آغاز شد که ساختمان اورژانس وردآورد شهرستان تویسرکان، همه کسی بهار، قهورد کبودرآهنگ و عبدالرحیم شهر همدان با هزینه کرد ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار آماده بهرهبرداری شده است.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: نوسازی و ساخت بنا برای این تعداد پایگاه آغاز شد که ساختمان اورژانس وردآورد شهرستان تویسرکان، همه کسی بهار، قهورد کبودرآهنگ و عبدالرحیم شهر همدان با هزینه کرد ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار آماده بهرهبرداری شده است.شکوهی بیان کرد: ساخت بنای هر یک از ساختمان های اورژانس بدون در نظر گرفتن تامین زمین مورد نیاز، دست کم ۳۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که بخشی از آن از سوی خیران نیک اندیش تامین شده است.
وی با بیان اینکه به خاطر احداث اورژانس در محوطه مراکز بهداشتی و درمانی نیازی به خرید و تامین زمین نیست گفت: پایگاه فرسفج تویسرکان با ۸۵ درصد پیشرفت در حال تکمیل است و برای ساخت این پایگاه و پایگاه اورژانس وردآورد تویسرکان خیران سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال کمک کردند.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان با قدردانی از خیران نیک اندیش حوزه سلامت از آنها خواست تا با حمایتهای خود در توسعه زیر ساخت ها و تجهیزات پزشکی برای بهبود کیفیت خدمات ارائه شده به بیماران، حامی و یاری گر مرکز اورژانس باشند.
شکوهی اظهار کرد: ۶۷ پایگاه اورژانس جاده ای شهری، جاده ای، امداد هوایی و بانوان در استان همدان بدون در نظر گرفتن شهرستان اسدآباد فعال است که با در نظر گرفتن پایگاه های اسدآباد، شمار آنها به ۷۴ پایگاه اورژانس می رسد.
نظر شما