به گزارش ایرنا، حمید احمدی روز دوشنبه در این باره گفت: این جلسه با حضور مدیر امور عشایر استان تهران، فرماندار ملارد، امام جمعه صفادشت، نماینده مجلس و دیگر اعضای شورای عشایری شهرستان ملارد برگزار و طی آن مطالبات و خواسته های عشایر به صورت مستقیم و رودررو مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
وی اظهار داشت: تامین نهادههای دامی و آب آشامیدنی بهداشتی، لزوم تامین راه دسترسی ایمنی عشایر و لایروبی قناتها عمده درخواست عشایرین در این جلسه بود.
مدیر جهادکشاورزی ملارد با اشاره به اینکه در شهرستان ملارد ۳۰۰ خانوار عشایری با جمعیتی بالغ بر هزار و ۵۰۰ نفر با ۷۵ هزار راس دام سبک فعال هستند افزود: عمده تولیدات عشایر ملاردی گوشت قرمز است که در سال گذشته یک هزار و ۸۰ تن گوشت قرمز تولید و روانه بازار کرده اند.
بر اساس این گزارش نماینده مردم شهرستان های شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر افزایش توانمندسازی جامعه تولید کننده عشایری گفت: عشایر این شهرستان کم توقع اما مولد و خودکفا هستند.
حسین حق وردی اظهار داشت: این قشر جامعه ، از افراد زحمتکش و اثر گذار در امر تولید هستند و ضروری است که از این جامعه حمایت شود.
وی با قدردانی از حمایت های مدیریت امور عشایر استان تهران افزود: در سالهای اخیر سطح خدمت رسانی به جامعه عشایری افزایشی بوده و در سطح شهرستان نیز جامعه عشایری از امکانات و توجه ویژه دولت و مدیریت بهره مند شده اند.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: هر چقدر که بتوانیم به این جامعه کمک کنیم به تولید و امنیت غذایی کمک کرده ایم.
مدیر امور عشایر استان تهران نیز در این جلسه گفت: حدود سه هزار خانوار عشایری در استان تهران فعال هستند.
فرشید ذبیحی اظهار داشت: جامعه عشایری استان تهران از تولید کنندگان عمده گوشت قرمز هستند و ضروری است که در راستای افزایش گوشت قرمز از این جامعه حمایت های لازم صورت پذیرد.
امین اسدی فرماندار ملارد نیز با تاکید بر اینکه کار و تلاش جامعه عشایر بسیار ستودنی است، اظهار داشت: رفع مشکلات جامعه عشایری جزو اولویت ها بوده و از مدیران می خواهم در این زمینه اراده و اهتمام ویژه برای رفع مشکلات عشایر داشته باشند.
قبل از این جلسه، از چند روستا و منطقه عشایرنشین شهرستان ملارد بازدید شد.
شهرستان ملارد با ۲ شهر ، ۲ بخش و ۶ دهستان در غرب استان تهران واقع است.
نظر شما