بهروز قمرزاده روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: ششمین سرشماری عمومی کشاورزی از ۱۲ آبان آغاز شده و به مدت ۴۵ روز در حال انجام است.
وی هدف از این سرشماری را برنامهریزی اصولی و دقیق در بخش کشاورزی عنوان کرد و افزود: این سرشماری با فعالیت ۱۹ مامور میدانی و یک مامور به صورت تلفنی و مستقر در ستاد سرشماری کشاورزی، ۶ کارشناس فنی و یک معاون فنی بدون وقفه براساس برنامه زمانبندی در شهرستان دزفول در حال انجام است.
مدیر جهاد کشاورزی دزفول با بیان اینکه این شهرستان برای سهولت در آماربرداری به ۳۸ حوزه تقسیم شده است، گفت: براساس آخرین سرشماری در سال ۱۳۹۳، تعداد ۲۰ هزار بهرهبردار کشاورزی در شهرستان شناسایی شده که پس از گذشت حدود ۳۰ روز، اطلاعات حدود ۱۰ هزار نفر از این بهرهبرداران، معادل حدود ۵۰ درصد، خود اظهاری و ثبت شدهاست.
وی ادامه داد: اطلاعات زراعت، باغداری، کشت گلخانهای، پرورش دام سنگین، پرورش دام سبک، پرورش طیور به روش سنتی، پرورش زنبور عسل، پرورش آبزیان خوراکی(ماهی و میگو) و کرم ابریشم در این سرشماری ثبت میشوند.
قمرزاده اظهارکرد: سرشماری کشاورزی با چالشها و مشکلاتی از جمله تطبیق دادههای جدید با آمار و اطلاعات موجود، شناسایی بهرهبرداران غیرساکن، همکاری بیشتر کشاورزان، جمعآوری اطلاعات از باغ ویلاها و جمعآوری دادهها از مناطق سخت گذر مواجه است که گروههای سرشماری باید با دقت و جدیت بیشتری به جمعآوری دادهها بپردازند و از روشهای مختلف برای جلب همکاری کشاورزان و بهرهبرداران استفاده کنند.
وی با تاکید بر اینکه نیازمند همکاری همه جانبه در زمینه سرشماری کشاورزی هستیم، افزود: آمار جمع آوری شده کاملا محرمانه است و برای بهرهبرداری، برنامهریزی و پژوهش در حوزه کشاورزی ثبت میشود.
نظر شما