محمدجواد کولیوند روز یکشنبه در حاشیه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید سمنان در سالن یادگار امام(ره) استانداری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نسخه یکسان برای مدیریت مصرف انرژی در واحدهای صنعتی پیچیده نشود و شاخصهای مختلف در اجرا مدنظر باشد.
وی ادامه داد: مقرر شد کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان هر هفته به منظور پیگیری و رفع مشکلات تولیدکنندگان برگزار شود.
استاندار سمنان گفت: کاهش روند اداری و تسریع در انجام امور در این بخش به ویژه به منظور پرداخت تسهیلات رونق تولید مورد توجه باشد.
وی تاکید کرد: بانکها و دستگاههای اجرایی در عملیاتی شدن مصوبههای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان همراه و پایکار هستند تا اهداف در حوزه رونق تولید و برای رونق چرخه اقتصادی استان هر چه سریعتر محقق شود.
ضرورت همراهی بانکها و ایجاد پنجره واحد خدمات
رییس کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان اظهار کرد: بانکها در زمینه ثبت پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی در سامانه مربوط به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید همراهی کنند.
کولیوند اضافه کرد: ایجاد پنجره واحد برای تسهیل در انجام کارها در بخشهای مختلف به ویژه ایجاد و رونق کسب و کارها در استان سمنان ضرورت دارد.
استاندار سمنان گفت: برای تحقق جهش تولید و تحقق اهداف کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، واکاوی و آسیبشناسی عملکردها مدنظر مسوولان باشد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، استان سمنان با بیش از ۲ هزار واحد صنعتی و معدنی و اشتغالزایی برای حدود ۶۰ هزار نفر به عنوان گلوگاه مهم اقتصادی شرق کشور محسوب میشود.
سمنان قطب صنعت دروازه شرق کشور
سمنان با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع، یکی از پهناورترین استانهای کشور ایران است و با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب میشود.
بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد که از این شمار، بیش از ۲۰۰ هزار نفر ساکن مرکز استان هستند.
این خطه از جانب شمال به استانهای خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استانهای خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استانهای تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.
استان سمنان به دلیل موقعیت جغرافیایی گلوگاه اتصال استانهای شمالی به استانهای جنوبی کشور است و به عبارتی میتواند به عنوان حلقه اتصال دریای شمال به مناطق مرکزی و جنوبی نقش آفرین باشد.
نظر شما