به گزارش ایرنا از پایگاه خبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر سید جواد پورافضلی روز دوشنبه افزود: یک نوزاد سه ماهه مشهدی بر اثر انفجار گاز ناشی از (نشت پیکنیک) دچار سوختگی و به بخش ICU سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) منتقل شد، این حادثه نه تنها کودک، بلکه پدر و مادر او را نیز درگیر سوختگی کرد.
وی با بیان اینکه این حادثه در هفته های گذشته رخ داد، ادامه داد: کودک در مدت بستری با مشکلات شدید الکترولیتی، اختلال عملکرد کلیوی، آریتمیهای قلبی، عفونت و شوک روبرو بود که این شرایط برای نوزادان و کودکان در این سن بسیار خطرناک و طاقتفرسا است.
فوق تخصصی مراقبت های ویژه بیمارستان امام رضا (ع) تصریح کرد: درمان سوختگی در کودکان به دلیل حساسیت بالای بدن آنها بسیار چالشبرانگیز است، این کودک در ابتدا دچار کمآبی شدید، اختلال الکترولیتی و کاهش عملکرد در کلیهها شده بود که کار درمان را بسیار سخت کرده است.
وی با بیان اینکه با همکاری تیم جراحی و مراقبتهای شبانهروزی پرستاران همه این مشکلات به تدریج برطرف شد، عنوان کرد: پرستاران ICU و بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) در درمان این کودک نقش حیاتی داشتند.
پور افضلی خاطرنشان کرد: کودک در روزها و شبهای بستری تحت مراقبتهای بیوقفه پرستاران قرار گرفت، این تلاشها نه تنها به بهبود وضعیت جسمانی او کمک، بلکه از بروز عوارض جدیتر جلوگیری کرد.
وی بیان کرد: پس از چندین هفته درمان فشرده، کودک اکنون در وضعیت عمومی خوبی قرار دارد و از بیمارستان مرخص شده است، پزشکان امیدوارند با ادامه مراقبت در منزل و پیگیریهای دورهای، وضعیت او بهطور کامل تثبیت شود.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۸ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، نیشابور و دانشکده علوم پزشکی تربتجام است.
نظر شما