اما مواضع آقای پزشکیان نشان داد که دولت او عزم اصلاح این وضع را دارد که این اتفاق خوبی است. منتها مسأله بنزین را نباید با ادبیات گرانسازی جلو برد. زیرا گرانسازی ادبیاتی است که ممکن است ایجاد تنش کند و نگران کننده باشد.
اما سود بردن مردم از درست مصرف کردن اگر چه کار سختی است میتواند کارسازتر باشد. دولت اگر بخواهد کار بزرگی در این زمینه بکند، تعیین تکلیف ناترازیها از جمله در حوزه سوخت است. منتها با رعایت نکاتی که تجربه ۹۸ تکرار نشود و خیلی بلندتر و بزرگتر به موضوع نگاه کند.
نکته دیگر اینکه نمیشود نظام بانکی، شرکتهای دولتی و بوروکراسی ما اصلاح نشود و مردم احساس کنند که فقط به مسأله انرژی پرداخته شده است. حال آنکه این ساختارهای اقتصادی نیز باید تبدیل به مسأله روی میز دولت شده و اصلاح شوند.
در حوزه فرهنگی به نظرم آقای پزشکیان درباره قانون عفاف و حجاب صریح موضعش را اعلام نکرد. با اینکه رؤسای دو قوه دیگر نظر صریح خودشان را اعلام کردند. رئیس جمهور اگر چه در این باره منتقد بود ولی صریحاً اعلام نکرد که قانون را ابلاغ می کند یا نه . هر چند اگر ابلاغ نکند زمینه یک اختلاف بزرگ میشود و اگر ابلاغ کند مورد انتقاد حامیانش قرار میگیرد.
درباره فیلترینگ اما از سخنان رئیس جمهور مشخص بود که امکان تعیین تکلیف و گشایش وجود دارد. در حوزه سیاست خارجی هم گویا هنوز موضوع تعیین تکلیف نشده و دولت در حال رصد اوضاع است. بنابراین به شخصه متوجه موضع روشن و دقیقی نشدم. منتها یقیناً اینکه آقای پزشکیان برخلاف آقای روحانی سیاست خارجی را به موضوع دعوای سیاست داخلی تبدیل نکرده است این امکان را میدهد که کار را با وفاق بیشتری پیش ببرد.
*فعال سیاسی اصولگرا
نظر شما