به گزارش ایرنا از نشریه دیلی تلگراف، ۲۵۰۰ مجسمه پانداهای غول پیکر به استقبال ساکنان و گردشگران در هنگ کنگ می روند. یکی از مکانهای تعیینشده برای استقرار بخشی از این پانداها؛ پارک اوشن است که تولههای دوقلو، والدین آنها و دو پاندا دیگر که امسال توسط پکن به هنگ کنگ هدیه داده شده است در آن زندگی میکنند.
نمایندگان صنعت گردشگری هنگ کنگ در مورد تأثیر بالقوه نمایشگاه پانداها خوشحال هستند و امیدوارند که تعداد بازدیدکنندگان را افزایش دهند، حتی اگر مراقبت از پانداها در باغ وحش گران باشد. مقامات کسبوکار را تشویق کردهاند تا از محبوبیت خرسها برای استفاده از فرصتهایی که برخی از قانونگذاران آن را «اقتصاد پاندا» نامیدهاند، استفاده کنند.
در این نمایشگاه از برخی چهره های مشهور همچون فارل ویلیامز خواننده مشهور آمریکایی برای ایجاد طرح های ویژه پاندا دعوت کرده است.
در ساخت ۶ مجسمه بزرگ این نمایشگاه از مواد بازیافتی استفاده شده است. بیشتر این مجسمههای ویژه برای خیریه به صورت آنلاین به حراج گذاشته میشوند و درآمد حاصل از آن به پارک اقیانوس اهدا میشود تا از تلاشهای گفتگوی پانداهای غولپیکر حمایت شود.
«هنگ کنگ» در اواخر شهریورماه سال جاری طی مراسمی باشکوه یک جفت پاندا را از پکن به امید رونق گردشگری در این منطقه دریافت کرد.
«آن آن» و «که کِه» سومین جفت پانداهای غول پیکری هستند که چین از سال ۱۹۹۷ به هنگ کنگ فرستاده است، پاندای دیگر هنگ کنگی به نام«یینگ ینگ» متولد شده است. ماه گذشته دوقلو شد و مسن ترین پاندا شد که برای اولین بار مادر شد.
هنگ کنگ اکنون خانه ۶ پاندا از جمله پانداهای جدید، دوقلوها، مادر دوقلوها و پدرشان که «له له» نام دارد، است.
پانداهای تازه وارد در پارک اوشن، باغ وحش و آکواریومی که مدتهاست مقصدی محبوب برای ساکنان و گردشگران هنگ کنگ بوده است نگهداری می شوند.
مقامات همچنین شرکتها را تشویق کردهاند تا از محبوبیت خرسها و تولههای تازه متولد شده برای بهرهگیری از آنچه برخی قانونگذاران آن را «اقتصاد پاندا» نامیدهاند، استفاده کنند.
برنامه چین برای قرض دادن پانداهای غول پیکر به باغ وحش های خارج از کشور مدت هاست که به عنوان ابزار دیپلماسی قدرت نرم پکن تلقی می شود. پانداهای غول پیکر فقط در جنوب غربی چین یافت می شوند و جمعیت آنها در خطر انقراض است.
این حرکت منعکس کننده استفاده هنگ کنگ از پانداها برای تقویت اقتصاد خود است که برای بازیابی موقعیت خود به عنوان یکی از مقاصد برتر گردشگری آسیا تلاش می کند.
پانداها نماد ملی غیر رسمی چین در نظر گرفته می شوند. برنامه واگذاری پانداهای غول پیکر این کشور به باغ وحش های خارج از چین مدت هاست که به عنوان ابزار دیپلماسی قدرت نرم پکن تلقی می شود.
به گفته صندوق جهانی طبیعت، میانگین طول عمر پاندا در طبیعت ۱۴ تا ۲۰ سال است، در حالی که در اسارت تا ۳۰ سال است.
نظر شما