به گزارش ایرنا، دکتر علی شاهی روز چهارشنبه به خبرنگاران اظهار کرد: همه نانوایی های این شهرستان، با هدف کنترل کیفیت و بهداشت نان، توسط بازرسان بهداشت محیط مورد رصد و پایش مستمر قرار گرفته و میزان شوری نان در همه واحدها بررسی و سنجیده می شود.
وی افزود: با توجه به اینکه نان، قوت اصلی مردم است، بالا بودن میزان نمک در آن، برای سلامت شهروندان، به ویژه افراد آسیبپذیر و بیماران قلبی و عروقی خطرناک است و باید مدام بر آن نظارت شود.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال برای ۷۵ درصد واحدهای نانوایی سنتی و پخت نان روغنی در شهرستان خوشاب، که ۶۳ واحد می شود، آزمایش های سنجش کنترل کیفیت میکروبی و شیمیایی در آزمایشگاه انجام شده است.
«سلطانآباد»، مرکز شهرستان ۳۸ هزار نفری خوشاب در ۱۷۵ کیلومتری غرب مشهد واقع است.
این شهرستان مرکب از بخش های مرکزی، مشکان و نوده انقلاب دارای ۷۰ روستا است.
نظر شما