به گزارش ایرنا از روابط عمومی دامپزشکی لرستان، مصطفی زبردست روز چهارشنبه بیان کرد: با توجه به انجام گشتهای مستمر در سطح تمام مراکز کشتارگاهی، تولید و عرضه مواد خام دامی، از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۲۵ پرونده به مراجع قضایی و تعزیراتی استان ارجاع و در این خصوص ۹۴ رای صادر شده است.
وی با تقدیر از همکاری مراجع قضایی، عمده پروندههای تشکیل شده را در راستای تهدید علیه بهداشت عمومی، کشتار غیر مجاز دام و کشتار غیرمجاز طیور، عرضه دارو و واکسن خارج از شبکه برشمرد و افزود: از شهروندان درخواست می شود هرگونه تخلف بهداشتی را با شماره ۱۵۱۲ اعلام نمایند.
مدیرکل دامپزشکی لرستان همچنین با تاکید بر لزوم تهیه دارو و واکسن از مراکز مجاز دامپزشکی برای پرورش دهندگان دام، طیور و آبزیان افزود: مصرف خودسرانه دارو و واکسن سبب عوارضی همچون سقط جنین، مقاومت و احتباس دارویی در انواع دام می شود، بنابراین باید خدمات و داروهای مورد نیاز، تنها از طریق مراکز مجاز دریافت شود.
زبردست اظهار داشت: با توجه به اقدامات صورت گرفته جهت خدمات رسانی بهتر و به موقع به دامداران، در حال حاضر سه مجتمع درمانی و سه آزمایشگاه دامپزشکی در لرستان فعال است و تمام بخشها و مناطق پرتراکم دام استان دارای مرکز درمانی و دارویی هستند.
وی از تمام دامداران و پرورش دهندگان دام در استان تقاضا کرد هرگونه دارو و واکسن مورد نیاز را با گرفتن مشاوره از مراکز درمانی و دارویی مجاز تهیه نمایند.
مدیرکل دامپزشکی لرستان گفت: ۱۰۷ داروخانه و ۷۲ مرکز درمانی دامپزشکی در این استان فعال است.
نظر شما