پیوند شرکت های بزرگ و کوچک، موجب تحولات بزرگ در کشور می شود

تهران- ایرنا- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه پیوند شرکت‌های بزرگ و کوچک، موجب تحولات بزرگ در کشور می شود، گفت: در جهش تولید با سرمایه اندک، می توانیم تولیدات بیشتری داشته باشیم و بر همین اساس موضوع پیوند شرکت‌های بزرگ و کوچک را باید مورد توجه قرار داد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد میدری امروز (چهارشنبه) در دومین نشست سراسری هم اندیشی – آموزشی مدیران صف و ستاد بانک در سال ۱۴۰۳ و همچنین مراسم رونمایی از سامانه "رفاه کار" مربوط به خرید اینترنتی محصولات مشاغل خانگی که در هتل هما برگزار شد، در گزارشی به اهمیت خدمات به کارگران و بازنشستگان اشاره و بر نیاز این گروه‌ها به عزت و احترام تأکید کرد و اظهار داشت: شاید هیچ یک از گروه های اجتماعی به اندازه بازنشستگان شایسته عزت، احترام و تکریم نیستند چرا که آنها سالها به مردم و جامعه خدمت کردند و امروز باید به آنها احترام گذاشت. با همه محدودیت هایی که وجود دارد امیدوارم بتوانیم دل این گروه را شاد کینم.

وی به نقش و اهمیت سیستم بانکداری در اقتصاد کشور اشاره و آن را به یک سیستم عصبی تشبیه کرد و گفت: همانگونه که اخلال در سیستم عصبی می‌تواند تأثیرات گسترده‌ای داشته باشد، اخلال در سیستم بانکی نیز کل اقتصاد را دگرگون کرده و تاثیر بسیاری در این حوزه خواهد گذاشت.

میدری به تسهیلات بانکی بدون نیاز به مراجعه حضوری در دوران کرونا اشاره کرد و افزود: طی دوران کرونا در ظرف مدت یکماه به ۲۳ میلیون متقاضی خدمات و تسهیلات ارائه شد و امروز هم در راستای نوآوری افراد و بازنشستگان بدون نیاز حضوری و مراجعه به بانک با ارتباط الکترونیکی، تضامین و اعتبار لازم را به دست آورند و از فروشگاه ها خرید کنند. این اقدام اگر چه در ظاهر ساده به نظر می رسد اما تحولی بنیادین در صنعت بانکداری به شمار می رود.

وی با بیان اینکه براساس گزارشات تاکنون ۸۳۳ هزار نفر با استفاده از تلفن همراه از این تسهیلات بانکی بهره‌مند شده‌اند، افزود: این افراد می توانند با باکارگیری این فناوری از فروشگاه ها کالا و اجناس مورد نیاز خود را خریداری کنند. استفاده از این روش کارها را برای این افراد آسان می کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به طرح‌هایی برای پیوند شرکت‌های بزرگ و کوچک اشاره کرد و استفاده از تجربیات موفق استان‌ها را به عنوان الگویی موفق در اجرای این گونه طرح ها خواستار شد.

وی به مشکلات تولیدکنندگان خانگی در استان همدان اشاره و بر ضرورت پیوند آن‌ها با برندهای معتبر تأکید کرد و گفت: در جهش تولید با سرمایه اندک، می توانیم تولیدات بیشتری داشته باشیم و بر همین اساس موضوع پیوند شرکت‌های بزرگ و کوچک را باید مورد توجه قرار داد.

میدری به نوآوری‌های ایجاد شده در زمان کرونا اشاره کرد و از کارشناسان بانک رفاه خواست تا در جمع‌آوری تجربیات و الگوهای برتر همکاری کنند.

وی به تقدیر از زحمات افراد فعال در این حوزه اشاره کرد و خواستار رفاه برای تمامی اقشار جامعه شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه با اشاره به نمونه ای از پیوند طرح های بزرگ و کوچک، خاطر نشان کرد: ماکیان سپید با مرغداری هایی که در آستانه ورشکستگی بودند قرارداد بسته و خوراکشان را تامین کرده و از این طریق تعداد ۲۰۰ مرغداری تحت پوشش این شرکت قرار گرفته و از مشکلات آنها کاسته شده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: پیوند شرکت های کوچک و بزرگ توسط بانک رفاه کارگران شناسایی شده تا بتوانیم تحولات بزرگ داشته باشیم.

وی اضافه کرد: در ویتنام اشتغال بسیار فراوانی در صنعت کفش وجود دارد اما طراحی آن در انگلستان و فروشگاه های آن در جاهای دیگری است.

میدری عنوان کرد: به هر میزان که بتوانیم شرکت‌های بزرگ را با شرکت های کوچک پیوند دهیم امکان فعالیت های خرد در کشور را تسهیل می کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به سامانه بتا بانک رفاه کارگران، گفت: امروز بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی می‌توانند بدون حضور در شعب این بانک تسهیلات دریافت و از طریق سامانه بتا بانک خرید کالا و خدمات انجام دهند و این موارد مصداق تحول در صنعت بانکداری است.

وی یادآور شد: در صورتی که تسهیلات به واحدهای کوچک ارائه شود آنها نمی توانند بازار برای خود یافته و توانایی خرید مواد اولیه را نخواهند داشت.

وی افزود: در استان همدان مشکلاتی برای تولیدات کوچک وجود دارد و آن این است که حدود ۱۷ هزار تولید خانگی داشته و لباس می‌دوزند اما به دلیل اینکه پارچه رو به قیمت نخریده و آموزش های لازم را ارائه نمی دهند، به بازار دسترسی نداشته در معرض نابودی هستند. اگر اینگونه موارد بتوانند با یکی از برندهای ایران پیوند خورده و ارتباط برقرار کنند موفق خواهند شد.

میدری اذعان داشت: انشاء الله همانطور که در دوران کرونا توانستیم تحولی جدید و موثر را به وجود بیاوریم امروز هم شاهد تحول نوین و جدید باشیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بانک رفاه کارگران همواره موفق بوده و امیدواریم در راستای رفاه حال کارگران و بازنشستگان گام های بیشتری بردارد.

پیوند شرکت های بزرگ و کوچک، موجب تحولات بزرگ در کشور می شود

بانک رفاه کارگران متعلق به بازنشستگان است

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در در ادامه این نشست، با تاکید بر اینکه بانک رفاه کارگران متعلق به بازنشستگان است، اظهار داشت: بانک رفاه کارگران، نخستین بانک تخصصی حوزه بیمه های اجتماعی است.

اسماعیل گرجی پور با اشاره به یک مدل جدید دارایی، خاطر نشان کرد: این مدل مربوط سال ۵۴ بوده که شامل ایده‌ای برای سرمایه‌گذاری و ذخیره‌سازی است.

پیوند شرکت های بزرگ و کوچک، موجب تحولات بزرگ در کشور می شود

بانک رفاه دارای کفایت سرمایه است/اضافه برداشت بانک رفاه به صفر رسیده است

نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو ناظر مجلس در مجمع عمومی بانک مرکزی اظهار داشت: در شرایطی که بیش از ۵۰ درصد بانک‌های کشور دچار ناترازی هستند بانک رفاه شرایط مناسبی دارد و از کفایت سرمایه کافی برخوردار است.

هادی قوامی خاطر نشان کرد: این بانک می‌تواند ابزاری اثربخش در خدمت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی به منظور پیشبرد برنامه‌های توسعه باشد و از مسیر توسعه همکاری‌های متقابل شاهد رونق تولید و اشتغالزایی بیش از پیش باشیم.

وی با اشاره به اینکه در قانون بانک مرکزی رد پایی در خصوص رمز ارزها وجود دارد، خاطر نشان کرد: حتما باید مبانی قانونی لازم در این زمینه تهیه شود. اگر بانک‌ها نیز در این حوزه نیاز به صرافی دارند باید مقدمات آن فراهم شود.

عضو ناظر مجلس در مجمع عمومی بانک مرکزی به رمز ارزها اشاره کرد و گفت: متاسفانه در این بخش نیازمند ساماندهی اقدامات هستیم زیرا بخش زیادی از نقدینگی عمومی را ه سمت خود برده و عملاً حوزه تولید را از این منابع بی‌نصیب کرده است.

وی افزود: در مجلس شورای اسلامی با همکاری بانک مرکزی ساماندهی این حوزه را شروع کرده‌ایم و امیدواریم بتوانیم از این مسیر نقدینگی را به سمت تولید ملی سوق و تورم را کاهش دهیم.

نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی گفت: از حدود ۳۰ بانک کشور، نیمی از آنها دچار اضافه برداشت هستند. بیشتر آنها دولتی هستند و به واسطه تکالیف دولتی دچار مشکل هستند. بانک رفاه نیز باید در این شرایط قرار می گرفت اما به واسطه اقدامات انجام شده شرایط خوبی دارند. در این بین تعدادی بانک خصوصی نیز هستند که شرایط بدی دارند.

وی با اشاره به وضعیت مطلوب بانک رفاه، ادامه داد: امروز خوشبختانه اضافه برداشت بانک رفاه به صفر رسیده است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

پیوند شرکت های بزرگ و کوچک، موجب تحولات بزرگ در کشور می شود

استفاده از فناوری‌های نوین راهکاری برای حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی است

در ادامه این نشست خبری، رییس گروه اقتصادی دفتر رهبر معظم انقلاب و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به مواردی در زمینه مسائل اقتصادی، اجتماعی و فناوری اطلاعات در ایران اشاره کرد و گفت: همکاری و استفاده از فناوری‌های نوین برای حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی مهم و مورد تأکید بوده و امروزه تغییرات اساسی در نظام‌های موجود به منظور بهبود کیفیت زندگی مردم مورد تاکید است.

علی آقامحمدی با اشاره به فناوری اطلاعات و نوآوری، خاطر نشان کرد: جلسات متعدد با مشاور مقام معظم رهبری و درخواست‌هایی برای ایجاد فروشگاه‌های اینترنتی به منظور فروش محصولات خانگی و کاهش واسطه‌ها داشته چرا که این مقوله مهم و مورد توجه به شمار می رود.

وی به حذف واسطه‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: طرحی برای ایجاد یک سیستم که به تولیدکنندگان اجازه می‌دهد کالاهای خود را به صورت مستقیم به مصرف‌کنندگان بفروشند و در نتیجه قیمت‌ها کاهش یابد.

رییس گروه اقتصادی دفتر رهبر معظم انقلاب، نظام اعتباری را موضوعی مهم دانست و اذعان داشت: ایجاد یک نظام اعتباری برای خرید کالاها به صورت اقساطی، که به افراد اعتبار مشخصی برای خرید کالاهای ایرانی می‌دهد، مورد پیشنهاد است.

وی مشکلات اقتصادی و اجتماعی در جامعه را موضوعی مورد توجه عنوان کرد و گفت: چالش‌های موجود در نظام بانکی و نیاز به توسعه خدمات مالی به منظور بهبود وضعیت معیشتی مردم، به ویژه در مناطق محروم موضوعی است که نباید مورد بی توجهی قرار گیرد.

آقامحمدی با انتقاد به نظام آموزش و پرورش، اذعان داشت: نظام آموزشی فعلی مورد انتقاد بوده و نیاز به تغییرات در آن به منظور تربیت نیروی انسانی متناسب با نیازهای بازار کار دارد چرا که تربیت نیروی انسانی برای بازار کار موجب اشتغالزایی در جامعه می شود.

وی به اهمیت سلامت روان در جامعه اشاره کرد و بیان داشت: سلامت روان و استفاده از هوش مصنوعی برای بهبود خدمات در این حوزه مورد تاکید و نیاز است و جامعه امروزه به آن احتیاج دارد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، توسعه فروشگاه‌های زنجیره‌ای را امری مهم دانست و افزود: ایجاد فروشگاه‌های زنجیره‌ای به کاهش قیمت‌ها و بهبود دسترسی مردم به کالاها کمک کند.

وی توسعه پایدار را مورد تأکید قرار داد و اذعان داشت: همکاری بین نهادهای مختلف و استفاده از فناوری‌های نوین برای بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی مورد نیاز و از لزومات در جامعه به شمار می رود.

آقامحمدی به تجربیات موفق اشاره کرد و گفت: تجربیات موفق در همکاری با بانک‌ها و کسب و کارهای کوچک می‌تواند به بهبود نقدینگی و حمایت از خرده‌فروشان کمک کند.

وی افزود: سواد مالی در جامعه نیاز مردم بوده و باید جامعه در همه زمینه ها سواد داشته باشند. سواد به مفهوم خواندن و نوشتن نیست بلکه دانش به موضوعات مختلف و دانستن امور در تمامی زمینه ها است.

پیوند شرکت های بزرگ و کوچک، موجب تحولات بزرگ در کشور می شود

دومین نشست سراسری هم اندیشی – آموزشی مدیران صف و ستاد بانک در سال ۱۴۰۳ و همچنین مراسم رونمایی از سامانه "رفاه کار" مربوط به خرید اینترنتی محصولات مشاغل خانگی با حضور احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اسماعیل گرجی پور، رییس گروه اقتصادی دفتر رهبر معظم انقلاب و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام علی آقامحمدی، نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو ناظر مجلس در مجمع عمومی بانک مرکزی هادی قوامی، معاون قوه قضاییه و رییس مرکز حل اختلاف کشور حجت الاسلام والمسلمین هادی صادقی، مدیرعامل بانک رفاه کارگران اسماعیل لله گانی و مدیران استانی بانک رفاه در هتل هما برگزار شد.

۰ نفر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha