ساکنان آستان سومین حرم اهلبیت (ع) عزادار بانوی دو عالم(س)

شیراز – ایرنا – حزن و اندوه فاطمیه همواره در فارس ساری و جاری بوده و داغ "یاس کبود" مردم این خطه را سوگوار کرده است؛ این را می‌توان از ثبت تاریخی یادمان زهرایی مردم خفر فارس در تقویم گردشگری کشور، از روضه‌های خانگی و دسته‌های عزاداری پر شمار و مراسم پر شور و شمار ساکنان و مجاوران آستان احمدی و محمدی شاهچراغ (ع) در این ایام فهمید.

به گزارش خبرنگار ایرنا، شب شهادت فاطمه زهرا (س) بود و اینجا آستان امین ولایت، حضرت احمدبن موسی (ع)؛ شبستان حرم میعادگاه داغداران مادر اهل بیت (س) شده بود و تا ساعتی مانده به نیمه شب بلند پاییزی مرثیه سرایی و سینه زنی کردند.

این مراسم ۲ مهمان ویژه هم داشت؛ جوانان فاطمی که از سفری بلند بازگشته بودند،لاله‌های گمنامی که بیش از ۳۰ سال پیش برای دفاع از میهن و ارزش‌های اسلامی سر و جان داده بودند و حالا پس از طی سال‌های دراز، همراه با مراسم شب شهادت زهرای مرضیه(س) زائر آستان شاهچراغ (ع) شدند.

آیین عزاداری پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا و تلاوت قرآن کریم آغاز شد؛ سخنران برنامه رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور بود، حجت‌الاسلام خورشیدی در عزای فاطمی (س) روضه‌خواند و حاج میثم مفتاحی در رثای شهادت سیدة نساء العالمین مرثیه‌سرایی کرد.

ساکنان آستان سومین حرم اهل بیت (ع) عزادار بانوی دو عالم(س)

فدک با خطبه تاریخی فاطمه (س)، نماد ولایت الهی شد

حجت الاسلام محمد جواد علی‌اکبری سخنان خود را با اهمیت فدک و فدکیه آغاز کرد و گفت: فدک بوستان حاصلخیزی بود که پیامبر (ص) به دختر مکرمشان بخشیدند و در همه سال‌های پس او پشتوانه‌ و نمادی بود که فرار و نشیب‌های بسیاری را گذراند و گاه غصب و گاه به اهل بیت(ع) بازگردانده می‌شد.

او یادآور شد: پس از پیامبر اسلام(ع) که اصحاب سقفیه با خیانت خود ولایت علی (ع) بر مومنان را غصب کردند، فدک را نیز گرفتند و با خطبه با آداب و شگفت‌انگیزی که فاطمه زهرا (ع) در مسجد رسول (ص) خواند، این بوستان با برکت، نماد ولایت الهی اهل بیت (ع) شد.

حاج علی اکبری افزود: استدلال‌های روشنی این خطبه فرصتی برای شاخت مبانی بعثت و تبیین شرایطی خطرناک پس از پیامبر اسلام (ص) برای امت اسلامی بود و فرصتی برای افشای جریان نفاق، یادآوری حقیقت غدیر و پیمان امت و تبیین فضیلت های علی (ع) بود.

فدک نماد ولایت اهل بیت (ع) است ، چنانکه وقتی هارون الرشید از امام هفتم (ع) خواست تا حدود فدک را مشخص کنید تا آن را به اهل بیت (ع) باز گرداند، امام ابعاد خلافت آن روز اسلامی را بیان کردند و همین بیان او را مصمم به شهادت کاظم آل محمد (ع) کرد.

او با بیان روایتی از موسی بن جعفر (ع)، درباره اهمیت فدک گفت: فدک نماد ولایت اهل بیت (ع) است ، چنانکه وقتی هارون الرشید از امام هفتم (ع) خواست تا حدود فدک را مشخص کنید تا آن را به اهل بیت (ع) باز گرداند، فرمودند: این کار را نمی‌کنی و وقتی به اصرار خواست تا بیان کند؛ امام ابعاد خلافت آن روز اسلامی را بیان کردند و همین بیان او را مصمم به شهادت کاظم آل محمد (ع) کرد.

به گفته رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، با ابتکار زهرای مرضیه (ع) در خطبه فدکیه، حالا فدک به اسم رمزی میان شیعیان تبدیل شده است و نماد ولایت است؛ ولایتی که بر اساس مبانی قرآنی از آن صالحان و متعلق به اولیای خدا است و در این صورت است که انسان ها خوشبخت و سعادتمند می‌شوند.

انقلاب اسلامی نخستین بخش فدک را آزاد کرد

او اظهار کرد: اگر طاغوت‌ها بر فرهنگ، سیاست، اخلاق و اقتصاد جامعه حاکم باشند، مردم هیچگاه طعم عدالت و رفاه و فضیلت و اخلاق را نخواهند چشید، تا از زمانی که از زندگی انسان‌ها ظلمت زدایی شود و با ولایت الهی به سوی نور هدایت شوند.

به عقیده او در قاعده منطق خداوند تنها ۲ مسیر وجود دارد؛ ولایت طاغوت و ولایت الهی مردم؛ و مردم باید برای زندگی در ولایت الهی و نجات از طاغوت سرمایه‌گذاری و همت کنند، بخواهند و همراه شوند.

حاج علی اکبری ادامه داد: بعد از قرن‌ها، مردمی از دل تاریخ بیرون آمدند و همشهریان سلمان فارسی از راه رسیدند، به ندای رسول الله (ص) لبیک گفته‌اند و به ولایت علوی مومن هستند.

او یاداور شد: مردم ایران از خرداد ۴۲ اعلام کردند که حاضریم برای رسیدن به ولایت الهی سرمایه‌گذاری کنیم و با رهبری امام خمینی (ره)، نهضت فاطمی را آغاز کردند وسال ۵۷ نخستین قطعه فدک فاطمه یعنی ایران آزاد سازی و از غاصبان ولایت الهی پس گرفته شد.

حاج علی اکبری گفت: از آن پس بود که "جمهوری اسلامی حرم است" ؛ چرا که بر اساس

قیام فاطمی بنا شده و مبتنی بر قرآن و عترت است و با پرچم ولایت فقیه که پرچم المومنین (ع) در عصر غیبت است، هدایت می‌شود.

او اظهار کرد: ایران اسلامی، مقدمه سازی می‌کند و محیط را آماده پرچمداری

برای قدوم ولی الله الاعظم (عج) خواهد کرد.

ساکنان آستان سومین حرم اهل بیت (ع) عزادار بانوی دو عالم(س)

غفلت جامعه، سکوت خواص و فعالیت جریان نفاق سه عامل ولایت طاغوت بر امت

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه بار دیگر جریان سقفیه اشاره کرد و گفت: ظرف چند روز سقیفه شد، ولایت علی (ع) بر جامعه غصب شد و فاطمه (س) دید که باید به تنهایی به میدان بیاید.

او عنوان کرد: غفلت جامعه، سکوت خواص و فعالیت جریان نفاق سه عاملی بود که سبب شد طاغوت بر امت مسلمان ولایت پیدا کند.

پس از سخنرانی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور و روضه‌خوانی، سینه زنی و مرثیه سرایی در رثای بانوی دو عالم، مردم شیراز با شهدای گمنام وداع کردند.

شیراز در روز شهادت فاطمه زهرا با شکوه تمام ۱۲ لاله شهید را تا حرم مطهر شاهچراغ (ع) تشییع می‌کند تا هشت پیکر مطهر در نقاط مختلف شیراز، جهرم و اوز به خاک سپرده شود.

همچنین در این روز ۷۵۰ موکب عزاداری در سراسر فارس برپا می‌شود و دسته‌های عزاداری فاطمی به راه می‌افتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha