به گزارش ایرنا ، دسته های عزاداری به رسم هر ساله از مقابل مساجد و بقاع متبرکه شهرستان های استان تهران تشکیل و به عزاداری و نوحه خوانی پرداختند .
قرائت قرآن ، برگزاری سوگواره و تئاتر خیابانی ،توزیع و پخش غذای نذری بخش های دیگر از جلوه های عزاداری و ادای احترام مردم مومن و ولایت دوست در شهرستان های استان تهران نسبت به ساحت مقدس بانوی دو عالم حضرت صدیقه زهرا س می باشد .
شهر ری عزادار حضرت زهرا
مراسم های سوگواری بی بی دوعالم حضرت زهرا س در سراسر شهرستان از شبهای گذشته تا امروز پنجشنبه برگزار شده است .
امروز دسته جات عزاداری و هیات های مذهبی با راه اندازی کاروان عزا وماتم با ورود به حرم سیدالکریم حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام مراسم های روضه و سینه زنی حرممطهر برگزار می کنند .
اکران بنر، نصب پرچم، ونصب ریسه های پارچه ای مشکی و سیاه پوش نمودن معابر همزمان با ایام شهادت دخت گرامی نبی مکرم اسلام حضرت زهرا (س )، در سطح میادین، معابر و گذرگاه های شهرری انجام شده است.
برپایی دسته عزاداری سالروز شهادت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در شهر اندیشه
همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها دسته عزاداری با حضور سرهنگ الهیاری فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج امیرالمومنین (ع) شهریار ، قربانی بخشدار جوقین حجتالاسلام والمسلمین بابائیان امام جمعه ، اعضای شورای اسلامی ، معاونین و کارکنان شهرداری ، خانواده معظم شهدا و مردم شریف شهر اندیشه برپا گردید .
عزاداران از مزار شهدا گمنام تا مسجد جامع امام علی علیه السلام به سینه زنی و سوگواری در مدح حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها پرداختند .
حجتالاسلام والمسلمین بابائیان امام جمعه شهر اندیشه بعنوان سخنران در مراسمی که پس از برپایی این دسته عزاداری برگزار شد ، گفت: درک واقعی و تجسم عینی حق د توسل به حضرت زهرا سلام الله علیها و تفکر و تأمل در سیره و سبک زندگی کوتاه ایشان باید جستجو کنیم چنانچه در روایات به آن اشاره شده است ، هرکس حضرت را خشنود کند خدا را خشنود ساخته و هرکس ایشان را بیازارد خداوند را خشمگین کردهاست که نشانگر اهمیت والای شخصیت بزرگ ایشان است
گفتنی است در پایان این مراسم نیز حاج احمد کربلایی مداح اهلبیت به مداخی در مدح حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و مظلومیت این بانوی بزرگ جهان اسلام پرداخت.
شایان ذکر است تشییع پیکر حاج علی اکبر آجرلو از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و از راویان همیشگی راهیان نور از جمله برنامه های این مراسم بود
تجمع ۱۵ هزار نفره ی عزاداران فاطمی در اسلامشهر
همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، آیین عزاداری فاطمیه با حضور ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در شهرستان اسلامشهر برگزار شد.
اقشار مختلف مردم عزادار و دوستداران اهل بیت با حضور در دسته جات سینه زنی خیابان های سطح شهر، مساجد و تکایا و روضه های خانگی به برپایی عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) پرداختند.
در میان عزاداری ها تجمع ۱۵ هزار نفره ی هیئات مذهبی در هیئت سجادیه اسلامشهر، عزاداری هیئت رزمندگان اسلام، هیئت امین الزهرا (س) در آستان مبارک امامزاده عقیل (ع) ، هیئت عاشقان کربلا در مسجد امام علی النقی (ع) و اطعام ۳۰ هزار نفره ی هیئت امام حسن مجتبی (ع) رونق بخش عزاداری بانوی کرامت بود.
اسلامشهر با حدود ۷۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوبغرب استان تهران قرار دارد.
برپایی دسته عزاداری شهادت حضرت زهرا«س» درشهر پرند
دسته عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا«س» در شهر پرند برگزار شد.
همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا«س» دسته عزاداری به رسم هر سال با حضور حجت الاسلام والمسلمین کاظمی،سرهنگ محسن حسینی فرمانده سپاه، شهردار،اعضای شورای اسلامی شهر پرند و مردم برگزارشد .
این مراسم با قرائت آیه ای آغاز و سپس عزاداران مسیررا از مقابل مسجد امام حسن علیه السلام به سمت مسجد جامع امام علی علیهالسلام طی کردند .
سوگواره و تئاتر ویژه شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها در حوزه علمیه خواران حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها برگزارشد .
اجتماع عظیم عزاداران فاطمی در دماوند
اجتماع عزاداران حضرت فاطمه زهرا (س) با حضور هیئات مذهبی منطقه آبسرد در روز شهادت بی بی دوعالم حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) با سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین سلامی و مداحی حاج جواد برزگر و قرائت قرآن توسط حاج مصطفی اسدالهی و شعر خوانی سید علی نقیب، در مقابل مصلی نماز جمعه آبسرد برگزار شد.
در پایان مراسم عزاداران از سفره اطعام فاطمی متنعم شدند.
حضرت زهرا (س) در بیستم جمادی الثانی سال پنجم پس از بعثت در مکه مکرمه به دنیا آمد و سوم جمادی الثانی سال یازدهم هجری و در ۱۸ سالگی در مدینه منوره به شهادت رسید.
حضرت زهرا (س) یکی از پنج بانوی قدسی تاریخ جهان به شمار میرود و جایگاه بسیار رفیعی در دین اسلام دارد. آن حضرت (س) سومین معصوم، دختر معصوم، همسر معصوم و مادر معصوم و دارای ویژگیهای ممتاز متعددی است.
۱۲ امام بزرگوار شیعه (علیهم السلام) از نسل حضرت فاطمه زهرا (س) هستند؛ مطابق روایات سوره و آیاتی از قرآن کریم مانند سوره کوثر، سوره انسان، آیه تطهیر و آیه مودت در حق آن حضرت (س) و همسر و فرزندانش نازل گردیده است و دوستی و دشمنی با ایشان، به منزله دوستی و دشمنی با پیامبر (ص) است.
بیشک بر کسی پوشیده نیست که حضرت زهرا (س) مجموع صفات پدرشان، حضرت محمد (ص) را در خود دارند. حضرت زهرا (س) نه تنها صفات پدر را در خود داشتند، بلکه هر آنچه از علم، معرفت، اخلاق وایمان پدر در دست داشتند و برای دیگران به اشتراک میگذاشتند، که حقیقت اسلام زنده بماند و جاودانه شود.
زندگینامه حضرت زهرا (س)
حضرت فاطمه زهرا (س) دختر گرامی خاتم الانبیاء حضرت محمد (ص) و حضرت خدیجه کبری (س)، همسر مکرمه حضرت امام علی (ع) و مادر ارجمند حضرت امام حسن (ع) و امام حسین (ع) و حضرت زینب کبری (س) است.
پدر بزرگوار حضرت زهرا (س) خاتم پیامبران الهی و برترین مخلوق خداوند و مادرش خدیجه، از زنان بزرگ و شریف قریش و نخستین بانویی بود که به اسلام گروید و تمامی ثروت و دارایی خود را برای خدمت به اسلام و مسلمانان صرف کرد. خدیجه در دوران جاهلیت و دوران پیش از ظهور اسلام نیز به پاکدامنی مشهور بود، تا جایی که از او به طاهره (پاکیزه) یاد میشد.
شهادت حضرت زهرا (س)
در مورد تاریخ شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) چند روایت وجود دارد که بنا بر روایتی ۷۵ روز پس از رحلت پیامبر اسلام (ص) در ۱۳ جمادی الاولی (که نظر اهل سنت نیز بر همین تاریخ است) و به روایت مشهورتری ۹۵ روز پس از رحلت پیامبر اسلام (ص) مطابق با روز سوم جمادی الثانی در سال یازدهم هجری -در حالی که ۱۸ سال بیشتر از عمر مبارکشان نمیگذشت است.
نظر شما