استاندار هرمزگان: «خلاقیت‌ علمی‌ دانشجویان‌» بنیانِ جامعه‌ای‌ آباد بر محور عدالت است‌

بندرعباس - ایرنا - استاندار هرمزگان گفت: روشنفکری و خلاقیت علمیِ دانشجویان، بنیان درست یک جامعه آباد بر محور عدالت و مبتنی بر تفکرات و ارزش‌های اسلامی است که بر مدار دانش جهانی شکل گرفته و این نقش‌آفرینی و صدای دانشجویان ما باید فراتر از مرزها نیز شنیده شود.

به گزارش ایرنا، محمد آشوری شامگاه پنجشنبه طی پیامی ضمن تبریک ۱۶ آذر روز دانشجو، بنیاد آبادانی فکری و تحول جامعه را دانش و اندیشه‌ورزی دانشجویان دانست و بر تقویت پویایی و مطالبه‌گری تشکل‌های دانشجویی در استان تاکید کرد.

وی بیان کرد: جنبش دانشجویی در ایران اسلامی یادآور آرمان‌گرایی جوانان عدالت‌خواه و آزادیخواه کشور است که با درک و تحلیل عمیق از مسائل سیاسی اجتماعی و فرهنگی زمانه خود بینش انقلاب اسلامی را رشد دادند تا دانشگاه زمینه تفکرات ضد استعماری و ضد استکباری شود و علیه فساد و اشرافی‌گری علم مبارزه را برافراشته کند.

نماینده عالی دولت در هرمزگان اظهار کرد: امروز هم باید دانشجویان به‌ویژه در دانشگاه‌های استان هرمزگان مسائل را با همین رویکرد عمیق و اصیل و مستند، موشکافانه تحلیل و راهکار برون رفت از آن‌ها را ارائه کنند.

آشوری خطاب به دانشجویان هرمزگانی گفت: سهم دانش و اندیشه‌ورزی شما دانشجویان در آبادانی و تحول گوشه گوشه‌ استان، سهم بزرگی است که نباید از آن غفلت کنید.

وی تصریح کرد: صراحت گفتار، مساله محوری و کنش‌گری به‌موقع خصوصیت مهم دانشجویان است که در کنش‌ها و واکنش‌های باید بازتاب داشته باشد تا جریان علم و پژوهش در مجرای آرمان‌گرایی‌ها، جوانان ما را به مقصد و هدفگذاری‌های درست سیاسی و اجتماعی هدایت کند.

آشوری در پایان با تبریک روز دانشجو به یکایک دانشجویان، اساتید و فعالان حوزه دانشجویی گفت: به نقش‌آفرینان فردای روشن هرمزگان اطمینان می‌دهم که در مسیر توسعه‌ همه‌جانبه استان از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

به گزارش ایرنا، ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ سرآغاز استکبارستیزی در دانشگاه‌ها بود، بعد از واقعه کودتای ننگین ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ با فاصله کمی فداکاری دانشجویان دانشگاه تهران در همان سال رخ داد؛ زیرا ریچارد نیکسون معاون رئیس‌جمهور وقت آمریکا به ایران آمده بود تا ضمن پاداش به رژیم ستم شاهی معاهده‌های مختلفی برای به یغما بردن ثروت ملی منعقد کند و بنا بود دکترای افتخاری در دانشگاه تهران به وی تقدیم شود که دانشجویان بیداردل در آن شرایط خفقان به صحنه آمدند و در این میان سه دانشجو به نام‌های مصطفی بزرگ نیا، احمد قندچی و مهدی شریعت رضوی به شهادت رسیدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha