به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام محمدرضا محمدی جمعه شب در شورای اداری شهرستان نهاوند که با حضور استاندار همدان برگزار شد، بیان کرد: با توجه به بالا رفتن سژح توقع مردم در رابطه با خدمات لازم است دستاوردها و خدمات انجام شده له شکل مناسب از سوی دستگاه ها و مدیران اطلاع رسانی شود.
وی، یکی از مشکلات نهاوند را کمبود صنایع تبدیلی دانست و افزود: ۷۰ درصد چغندر قند استان و ۷۰ درصد گشنیز منطقه در نهاوند تولید و به کمترین رقم به فروش میرسد، این مشکل درباره سیب درختی هم وجود دارد که کیلویی ۴۰ هزار ریال از کشاورز خریداری شد.
امام جمعه نهاوند بیان کرد: جاده همدان - کرمانشاه به واسطه عبور زائران به جاده اصلی تبدیل شده اما جاده اراک - ملایر - نهاوند به سمت کرمانشاه جاده اصلی نیست که باید با توجه به فراوانی تردد و سوانح اقدام لازم برای بهسازی و ایمن سازی صورت گیرد.
حجت الاسلام محمدی اضافه کرد: نهاوند از شهرستان های پر آب است اما در زمستان آب هدر می رود در حالیکه می شود این منابع را با برنامه ریزی و سرمایه گذاری ذخیره کرد.
وی اظهار کرد: تجهیزات پزشکی موجود در نهاوند ضعیف است و به واسطه کمبود امکانات اولیه درمانی مردم برای دریافت خدمات درمانی مجبور به حضور در شهرستان های مجاور و پیمودن مسیرهای حادثه خیز برای انجام فرآیند درمان هستند.
امام جمعه نهاوند افزود: تسهیلات مسکن و فرزندآوری مطابق قانون باید پرداخت شود اما به علت اجرایی نشدن موجب گرفتار شدن مردم شده است.
حجت الاسلام محمدی تاکید کرد: کم کاری ها موجب شده امتیازات نظام تبدیل به چالش و بدبینی مردم به نظام شود.
وی همچنین گفت: ناهماهنگی بین برخی ادارات موجب سردرگمی مردم و مراجعان شده و برخی مواقع این ناهماهنگی ها زمینه ای برای دعوا و ایجاد پرونده قضایی شده است.
فرماندار نهاوند نیز در ادامه اظهار کرد: در طرح نهضت ملی مسکن در این شهرستان ۹ هزار نفر ثبت نام کرده اند.
ضرغام احمدوند افزود: امکان بستن پرونده نهضت ملی مسکن در نهاوند وجود دارد اما گرفتار دریافت تسهیلات بانکی هستیم.
این مسوول افزود: نهضت ملی مسکن در شهرک شهید حیدری در سه فاز در دست اجراست و برای مسکن مهر فیروزان نهاوند پیگیر الحاق زمین هستیم.
وی بیان کرد: نهاوند دارای ۲۴ هزار مسکن روستایی است که تاکنون ۲۲ هزار واحد مقاوم سازی شده و رتبه برتر کشوری را در حوزه مقام سازی داریم.
فرماندار نهاوند افزود: در حوزه بهسازی راهها پارسال با هزینه کرد ۵۴۰ میلیارد ریال راه ۶۵ روستا آسفالت شد، امسال هم با اختصاص اعتبار ۵۲۰ میلیارد ریالی بهسازی آسفالت ۵۷ روستا آغاز شده که از این تعداد ۱۸ روستا به طور کامل آسفالت شده است.
وی افزود: ۷۷ هزار تن گندم امسال در نهاوند برداشت شد که از نظر کیفیت، گندم این شهرستان رتبه اول استان همدان را دارد.
فرماندار نهاوند ادامه داد: ۴۰ هکتار گلخانه در این شهرستان فعال است و به شکل میانگین هر ساله هشت هکتار به گلخانه های نهاوند اضافه می شود.
احمدوند اضافه کرد: نهاوند به قطب شیلات استان تبدیل شده که در این راستا ۲۷ واحد نیمه فعال به چرخه بازگشته و سالانه چهار هزار هزار تن ماهی تولید می شود.
این مسوول با بیان اینکه نهاوند در حوزه راه بین ۲ استان لرستان و کرمانشاه قرار گرفته است، گفت: راه نهاوند به سمت لرستان چهاربانده و به سمت همدان تا آورزمان چهار بانده است اما راه در قسمت ملایر به طول ۳۲ کیلومتر نیازمند توسعه باند است.
وی با تاکید بر ضرورت ذخیره سازی آب های جاری این شهرستان، ادامه داد: این شهرستان با وجود اینکه قطب کشاورزی است اما با مشکل هدر رفت آب به میزان زیاد مواجه است.
فرماندار نهاوند گفت: دبی و خروجی سد گرین نهاوند ۱۰۰ میلیون متر مکعب است که می خواهیم ۱۰ میلیون متر مکعب آن پشت سد برای مصارف کشاورزی و آشامیدنی ذخیره شود.
احمدوند با بیان اینکه ۱۵ سراب در این شهرستان فعال بوده که ۶ سراب از این میان مطرح است،گفت: سراب ها می توانند نهاوند را به قطب گردشگری کشور تبدیل کند که در این رابطه نیازمند سرمایه گذار هستیم.
به گزارش ایرنا، شهرستان نهاوند با وسعت یک هزار و ۵۵۳ کیلومتر دارای چهار شهر و چهار بخش و ۱۶۹ روستا است.
نظر شما